1000 tecken kvar

Gästbok

• 24 maj 2008 Anders T

Div 3 sydöstra Madesjö-Lindsdal 4-0(1-0)
    Första 15 min skapar vi 3-4 klara målchanser bl.a ett ribbskott och borde haft ledningen. Men när ett lag inte får utdelning på sina chanser bjuder man in motståndarna i matchen.Där efter är det Lindsdal som bestämmer takten, när man vinner mer boll centeralt, har bra spelvändningar och skapar flera målchanser. Vi håller inte ihop lagdelarna, förlorar närkamper, hjälper inte varandra samt har ett dåligt passningsspel.
    Strax innan halvtid får vi en hörna som Issa slår och vid bottre stolpen nickar Sofia
    H in ledningsmålet. Vi agerar på ett helt annat sätt i den andra halvleken där vi gör 2-0 direkt genom Erelinda och några minuter senare 3-0 genom Emelie E. Nu är det vi som vinner närkamper centralt på mitten, vårt passningsspel är bättre samt att vi hjälps åt på ett helt annat sätt. Med kvarten kvar gör Emelie E 4-0. Vi gör ingen
    spelmässigt bra första halvlek, starkt att ändå inte släppa in något baklängesmål.
    Andra halvlek agerar vi som ett lag där vi
    visar att vi kan spela bra fotboll. X.tra beröm till Anna H samt Issa som tog tag i matchen i andra halvlek. Sofia H som spelar med stor auktoritet samt Emelie E som skapar målchanser både åt sig själv
    och sina medspelare med sina djupledslöpningar.

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2008 Mia

Härligt brudar, har precis kommit hem från min middag med jobbet och fick höra resultatet. Nu fortsätter vi så här så blir det en kul fortsättning på serien.
    HÄRLIGT!! GRATTIS!!

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2008 Fia & Emelie

Fan va härligt med vinst idag brudar! Nu fortsätter vi i samma anda :)