Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 12 maj 2008 Anders T

Grattis tjejer ( F 92 ) till segern i DM mot Lindsdal . Matchen slutade 2-1 efter förl.

Rapportera

Rapportera

• 12 maj 2008 Mia

Div 4 SÖ Madesjö - Bäckebo/TIF 8-0.( 5-0 )
    Vi fick en brastart där vi tog ledningen tidigt med 1-0. Efter ledningsmålet blir vi lite stressade, vi börjar slå den långa bollen utan adress, samt kommer in i motståndarens spel. Efter en kvart tar vi över matchen helt. Vi börjar snacka , rulla boll och har mycket rörelse. Vi kommer runt bra på kanterna samt har väldigt bra hörnor. Vi spelar ut Bäckebo i första halvlek. 5-0 i halvtid speglar matchen rätt bra. I andra har vi lite svårt att komma igång, men vi bevakar ledningen väl samt gör 3 mål till. Marie har inte ett skott på sig på hela matchen. Ett bra kollektiv gör att vi vinner matchen rättvisst. Ett extra + till Erika K som gör 3 mål. Samt Erika C som gör 2 mål.
    Målskyttar var: Erika K 3, Erika C 2, Sofie F 1, Matilda T 1, Lisa G 1.
    BRA JOBBAT HELA LAGET.

Rapportera

Rapportera

• 11 maj 2008 spelare

de vann med 7-0. ingen koll på målskyttar.. kommer nog snart i referat..

Div 3 sydöstra R/M-Madesjö 0-7(0-5)
    Vi fick en kanontart på matchen med mål redan i den 4 min genom Sofia H som forcerade in bollen i mål efter det att Emelie E
    serverat passningen efter en hörnvariant.
    Sedan är det faktiskt R/M som har en nick i ribban efter en hörna. Vi gör 2-0 i den 16 min genom Helen E. Vi dominerar resten av halvleken och spelar bra fotboll med spelvändningar,djupledslöpningar och bra passningsspel.För övriga mål under halvleken Helen E, Erika K samt Erelinda G.Andra halvlek blir spelmässigt sämre från vår sida då vi spelar för omständigt samt att skärpan i passningsspelet inte är den bästa och att vi spelar för mycket bollar i djupled. Vi gör ändå 6-0 och 7-0 båda målen av Sofia H som nickar resp trycker in två bra slagna hörnor av Issa.
    Vi gör som helhet en mycket bra match där första halvleken var spelmässigt en av våra bättre i år. Av 7 mål gör vi 4 efter hörnor vilket visar hur viktiga fasta situationer är i dagens fotboll. Ett stort + TILL HELA LAGET
    för dagens insats.

Rapportera

Rapportera

• 9 maj 2008 MAMA

Snabba och utförliga referat den senaste tiden. Så ska en bra hemsida uppdateras :)

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2008 Anders T

Div 4 IFK Kalmar- Madesjö 1-3 (0-1).
    Det är Kalmar som är det bättre laget i första
    halvlek och det är tack vare en storspelande
    målvakt(Marie F) som gör att vi något orättvist leder med 1-0 efter mål av Lisa J som på en djupledsboll behärskat rullar in ledningsmålet.
    Annars gör vi spelmässigt ingen bra första halvlek.Vi disponerar om laget inför den andra halvleken vilket medför att vi får bättre trygghet i vår backlinje samt längre djupledbollar och att vi tar dom nödvändiga
    djupledslöpningar som är så viktiga. Med
    15 min kvar att spela gör Lisa J rättvist 2-0
    och med 5 min kvar av matchen ökat Helen
    E på till 3-0. I matchens sista minut gör Kalmar 1-3. Hela laget gör en mycket bra andra halvlek där vi hjälps åt på ett helt annat sätt än i början på matchen. Ett stort
    beröm till Marie F som räddade 3-4 frilägen
    i första halvlek.

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2008 Fia

Härligt kämpat idag tjejer! Bra att ni inte ger er!

Rapportera

Rapportera

• 5 maj 2008 Anders T

Smedby-MIF B 3-3 (2-1)
    Vi är inte med i matchen i början utan Smedby
    gör både 1-0 och 2-0 (mellan 5-15 min). Vi spelar upp oss efter hand och sista 20 min av första halvlek är det vi som för spelet mitt på planen, men Smedby är ständigt farliga när dom söker längre uppspel bakom vår backlinje. Några minuter innan paus lyckas Lisa G trycka in bollen efter ett långt inkast av Jessica T. I början av andra halvlek är det Smedby som skapar ett par farligheter. Vi tar över matchen mer och mer och på en frispark av Jessica vinklar
    Lisa J in 2-2. Sista kvarten väntar vi på ett segermål men ett misslyckat uppspel som
    Smedby gör en snabb omställning på så är det 2-3 (återigen visar det sig att upp spel mitt på egen planhalva som hamnar hos motståndarna är förödande).Vi går ner på en trebackslinje och med några min kvar av matchen bli det rättvist 3-3 efter det att
    Erika K (som var bäst för dagen i mif) forserade in Jessikas frispark i mål. Som
    helhet gör vi en klart godkänd match,men
    vi måste vara med i matcherna från början.
    Beröm till Erika K, Angelika K samt till Jessica T som låg bakom samtliga 3 mål med sina fina frisparkar och långa inkast.