Emelie, kollade bilderna o de ser ju faktiskt ut som du vinner nickduellen stämmer de eller?!Ni ångar på bra ju! Ses snart :)

jaa, var ju inte så många men tänkte kul med nått iaf :) ja vore kul med lite mer bilder..

• 19 maj 2008 Erika

Kul med bilderna emelie, dom var riktigt bra med. Vi borde försöka få upp fler bilder..

Rapportera

Rapportera

La in några bilder från matchen mot Karlskrona. Inte så många. var min kusin som tog. men tänkte de kunde va skoj å lägga ut :)

Rapportera

Rapportera

• 18 maj 2008 Fia

Skönt med två segrar i helgen tjejer! Nu fortsätter vi såhär :)

Rapportera

Rapportera

• 18 maj 2008 Anders T

Div 4 Färjestaden- Madesjö B 1-4 (0-2)
    Lisa J gör matchens första mål på ett distinkt
    skott utanför straffområdet i början på matchen. Vi blandar och ger under första halvleken där vi skapar några farligheter men även bjuder på dito när vi upphäver offsiden
    pga att backlinjen inte håller samma speldjup.
    Vi gör ändå 2-0 genom Erika Karlsén som i
    sin första bollkontakt i matchen fri med målvakten inte gör något misstag(inbytt 10 sek innan). I andra halvlekens första del är det Färjestaden som har ett spelövertag
    och reducerar till 2-1. Matchen håller på att glida oss ur händerna. Vi gör ett par platsförändringar inom l
    laget och tar tillbaka initiativet i matchen. Med 10 min kvar gör Erika Karlsén 3-1 och några min senare gör Lisa J 4-1. Starkt att
    vinna när spelet inte stämmer vilket tyder på bra lagmoral.X-tra beröm till Erika Karlsson på mittfältet Jessica T( som
    höll ihop backlinjen sista delen av matchen)
    samt Erika Karlsén och Linnea Leskovec.

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2008 Anders T

Div 3 sydöstra D Madesjö-Karlskrona 3-0(1-0)
    Vi tar tag i matchen direkt och har ett konstant tryck mot deras mål och skapar flera klara målchanser men vi är inte tillräckligt hungriga
    i deras straffområde. Strax innan halvtidsvilan
    får vi utdelning genom Erelinda G som på Emelie E fina passning distinkt skjuter bollen i mål.Andra halvlek hinner knappt börja förrän vi gör 2-0 genom Jessica T på en stolpretur efter Johanna Linds skott. Några min senare gör Jessica även 3-0 och punkterar matchen(Karlskrona skapade väldigt få målchanser). Vi kan göra både 4och 5-0 men vi är inte tillräckligt kalla i de avgörande momenten. Spelmässigt gör vi en okej match men skärpan i avsluten måste bli bättre. Bäst i Mif var Sofie F