Det var som Jessica uttryckte sig "den jobbigaste lugna träningen vi någonsin haft”.

Emelie E samt Issa (hörna direkt i mål).

Rapportera

Rapportera

Div 3 sydöstra Nättraby-Madesjö 1-2(1-0).
    Vi startar matchen helt ok där vi första 10-15 min skapar 2-3 målchanser(skott i ribban av
    Issa).Sedan tar Nättraby över mer och mer
    och tar ledningen i den 42 min på ett själmål
    (inspel från kanten där vi låg fel i possitionerna via en försvarare i mål). Vi gör en usel första halvlek där passningsspelet är rent ut sagt bedrövligt. Vi har svårt att få grepp om deras forwards som löper mycket i djupled. Vi har dålig kommunikation spelare emellan samt hjälper inte varandra som vi pratade om innan matchen.
    Andra halvlek fortsätter som den första slutade med att Nättraby skapar 2-3 målchanser där vi lyckas med tur och skicklighet hålla undan.Men vi ger inte upp fast spelet är uselt . På en av få vettiga djupledspassningar
    löper Emelie E sig fri och placerar bollen i mål.Efter det spelar vi upp oss och med kvarten kvar att spela får vi en hörna som
    Issa slår och på bottre stolpen forcerar Sofia H in ledningsmålet.Resten av matchen
    handlar om att försvara vår ledning.
    Nättraby skapar ett visst tryck mot vårt mål men målchanserna är få,förutom en straffsituation där vi inte hade protesterat
    om domaren blåst.Som helhet gör vi en av våra sämsta matcher för i år men som sagt
    vi ger inte upp utan visar bra lagmoral fast spelet inte stämmer.
    Beröm endast till Tova i målet.

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2008 Mia

Tjena! Lycka till mot Nättraby imorgon kväll. hoppas att ni kommer hem med 3 poäng.

Rapportera

Rapportera

• 27 maj 2008 Fia

För först visste jag inte. Sen fick jag reda på svaret och då tänkte jag att det kanske var någon annan som också ville veta :)

Rapportera

Rapportera

• 26 maj 2008 Emelie

Varför frågar du om du svarar på din egen fråga :)

• 26 maj 2008 Anders T

Samtliga spelare i damtruppen samlas kl 18.00 i morgon tisdag vid Svartbäcksmåla.
    Vi går en tipspromenad samt grilla korv.

Rapportera

Rapportera

• 25 maj 2008 Mia

Div 4 sydöstra, Madesjö - Böda/Högby. 2-1 ( 2-0 )
    En dålig match från våran sida där det saknades löpvilja, snack och närkamper. Men där vi ändå efter mycket om och men får med oss 3 poäng. I första halvlek skapar vi ett par chanser som borde resulterat i minst ett mål. Efter 25 minuter kommer Sofie P runt på sin vänster kant och slår ett fint inlägg till Erica C som gör 1-0 till oss. Efter detta skapar vi lite till och i 37 min gör Anna J 2-0 på ett turligt skott från ca 25 meter. I halvlek bestämmer vi oss för att ta tag i matchen och hjälpa varandra mer, men när vi kommer ut i andra funkar ingenting. I 70 minuten reducerar Böda/Högby till 2-1 och vi är ganska tillbakapressade. Vi kommer inte upp riktigt i banan så vi får långa avstånd mellan lagdelarna. Vi får ta nya tag i veckan som kommer, och det vi skall ta med oss från matchen är de 3 viktiga poängen. Samtliga kan betydligt bättre.
    En sak som är oerhört viktig är förberedelserna inför en match.
    Att man äter ordentligt, dricker mycket vätska samt låter kroppen vila ut. Är man väl förberedd kan detta avgöra en hel match.