Matchen mot Borgholm är framflyttad då vi av olika orsaker inte fick ihop lag.

Återbud till Anders T

Rapportera

Rapportera

Div 3 Madesjö-Belg/H 6-0 (4-0)
    Vi höll i taktpinnen från min 1 till slutsignalen. Ett pra passningsspel, tålamod samt viljan att vinna var grunden till segern. Vi tar ledningen genom Erelinda som nickar in en frispark från Issa.Vi skapar flera målchanser under den första halvleken och 4-0 i halvlek speglar matchbilden väl då vi
    dominerar matchen spelmässigt.
    Övriga målskyttar Jessica 2 (en kanon i krysset) samt Emelie.
    I andra halvlek fortsätter vi att bestämma takten.5-0 nickar Jessika
    in på en bra slagen hörna från Helen.
    Vid 6-0 är det Emelie som från högerkanten hittar Matilda som från nära håll stöter bollen i mål.
    Vi skapar ytterliggare målchanser
    men deras målvakt (nyinsatt i andra halvlek är riktigt bra).
    Som helhet gör vi en spelmässigt bra match där vårt positionsspel är bra
    samt att våra ytterbackar vågade följa med upp längs med kanterna
    för att delta i det offensiva spelet.
    Centralt på mitten vinner vi mycket boll. Vi ger varandra understöd och har ofta flera passningsalternativ.
    En klart godkänd match från samtliga aktörer med ett litet + till Jessica samt
    Anna H

Rapportera

Rapportera

• 13 jun 2008 Fia

Festen imorgon är på Qvarnaslätt kl 18.00. Eller rättare sagt, så fort som möjligt efter matchen. Det bjuds då på pizza direkt. Men först ska vi fokusera på matchen och ta 3 poäng!

Rapportera

Rapportera

• 11 jun 2008 Jessica

Glöm inte att ta med pengar för matchlotterna.

Rapportera

Rapportera

• 9 jun 2008 Fia

Senast på torsdag ska alla som kommer på lagfesten på lördag lämna 100 kr. Du kan ge pengarna till antingen Isabell eller Fia. Pengarna kommer att gå till mat och lokal. Tyvärr fick vi göra på dethär sättet eftersom att vi inte har några pengar i lagkassan. Hoppas det är ok för alla! Om det blir några pengar över lägger vi dom i lagkassan.

Rapportera

Rapportera

• 8 jun 2008 Anders T

Div 4 sydöstra
    Madesjö B- Kalmar Södra 5-0 (0-0)
    I strålande solsken och tryckande värme
    vann Mif B med klara 5-0 efter en mållös första halvlek. Vi dominerar matchen från början och skapar mängder med målchanser. Vi kommer runt på bägge kanterna men inläggen samt inspelen hittar inte riktigt rätt adress.När vi får möjligheterna är skotten över eller
    utanför.Därför är det 0-0 i halvlek.
    I andra halvlekens första del jämnar spelet ut sig något vi skapar inte lika mycket chanser. Efter 20 min får vi till
    ett fint väggspel utanför deras straffområde där Malin S rutinerat rullar bollen i mål.Nu får vi äntligen utdelning på våra chanser genom Erre
    2 gånger Erika K samt Matilda T med en vänsterkanon i krysset.Som helhet
    gör tjejerna en klart godkänd insats
    det enda negativa var att vi inte gör mål på våra chanser i första halvleken

Rapportera

Rapportera

• 8 jun 2008 Till supporter

Vad är det du saknar förutom att tabellerna inte är ifyllda som de ska?

Rapportera

Rapportera

• 8 jun 2008 Supporter

Varför kan inte damlaget sköta sin sida lika fint som herrarna?

Rapportera

Rapportera

Div 3 IFK Borgholm- Madesjö 2-1 (1-0)
    Den tidiga seriefinalen blev en match präglad av mycket kamp och lite spel.
    Vi startar matchen helt okej och skapar
    en hel del chanser. På en kontring där vi
    i vår backlinje går två spelare på samma boll och ingen rensar undan i situationen
    som uppstår blir det 1-0 till Borgholm.
    Vi har svårt att få till något eget spepga
    att alla inte är focuserade på dagens match till 100 %. Vi har ingen som tar tag i matchen, som manar på och som är beredd att offra sig till max. Utan
    vi hamnar i någon form av prestationsångest. Andra halvlek likna spelmässigt den första där Borgholm
    ökar på till 2-0 på en snabb omställning. Vi skapar fortfarande en del chanser men bollen vill inte in.