Rapportera

Rapportera

• 25 jun 2008 Anders T

Div 3 sydöstra Madesjö-Rödeby 3-0(3-0)
    Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi ligger rätt i positionerna hjälper varandra samt är aggresiva när Rödeby
    får tag i bollen. Bakåt spelar vi stabilt och Jessica (vik målv) hade en lugn första halvlek.Utöver målen skapade vi flera målchanser bl.a en ribbträff.
    Halvlekens mål gjordes av Issa 2 samt
    Helen E.
    I andra halvlek tappar vi vårt spel vilket beror på att Rödeby flyttar fram mer spelare i offensiva positioner samt att vi inte får till något eget spel.
    Vi har sämre rörlighet inom laget och hittar inte in bakom motståndarnas backlinje med våra djupledsbollar. Vi släpper ändå inte till någonting bakåt. Rödebys farligaste chanser var när dom lyfte frisparkar in i vårt straffområde.Framåt skapade vi ett par chanser (skott utifrån straffområdet).
    Klart godkänd match där hela laget gör en bra första halvlek.

Nu blir det en välbehövlig vila som ni är väl värda efter en bra genomförd vårsäsong.

Rapportera

Rapportera

Div 4 Madesjö- Mörbylånga 2-2 (0-1)
    Det blev en spännande och jämn match
    mellan två lag som båda var beroende av en vinst(madesjö 3 poäng efter serieledande Norra T och Mörbylånga för att inte halka efter i den absoluta toppstriden). Mycket spel på mittplanen
    där bortalaget rullade boll bäst medan hemmalaget stack upp i vassa kontringar. Vi skapade en del farligheter
    men vi är aldeles för tafatta när vi kommer till avsluten i straffområdet.
    Mörbylånga tog ledningen genom ett självmål en ledning som man behöll halvleken ut.
    I andra halvleken gör Madesjö 1-1 genom Matilda T som fri i straffområdet lyfter in kvitteringen.
    Chanser skapas av båda lagen men
    bra målvaktsspel gör att målen uteblir.
    I den 82 min tar bortalaget ledningen
    på en målvaktsretur och det ser ut som om hemmalaget skall inkassera sin första förlust i serien men i den
    86 min blir det 2-2. Matilda T gör sitt andra mål när hon fri i straffområdet rullar in kvitteringen.En klart godkänd