Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 2 jun 2008 Anders T

Reporten som jag var i kontakt med på söndagskvällen och som skrev referatet tyckte det var konstiga resultat mellan Nättraby-Lindsdal 7-1 samt
    Kalmar - Madesjö 0-7. Ibland är det svårt att få ihop spelare till reservlagen vilket jag poängterade för honom samt nämde att vi till reservlagsmatchen mot Norra
    Tång endast hade tillgång till 13 spelare
    varav några från u-laget(vilka skötte sig aldeles utmärkt). Han missuppfattade mig och skrev att vi endast hade tillgång till 13 spelare mot
    IFK Kalmar.

Rapportera

Rapportera

• 2 jun 2008 Erika

Har vi fika efter träning på onsdag nu då eller blir det inget denna veckan?

Rapportera

Rapportera

• 2 jun 2008 Avbytare

Vad jag kunde se så var det tre avbytare i lördags Anders.. Inte två som det stod i barometern *L*

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2008 Anders T

Div 3 sydöstra IFK Kalmar- Madesjö 0-7(0-5)
    Det var ett taggat madesjö som redan från start tog tag i matchen. Efter Sofia H
    mål i matchinledningen så var det aldrig någon disskusion om segern. Rätt inställning bra passningsspel samt hårt jobb om varje boll var receptet för dagen.Målskyttar i första halvlek Sofia H, Emelie, Helen, Issa samt Johanna L.
    I andra halvlek tappar vi fokus, vi tar avslut i fel läge, skjuter när vi i stället skall spela snett bakåt i straffområdet
    m.m. 6-0 gör Issa på en fin frispark
    och vid 7-0 är det Matilda T som är målskytt. Vi gör som helhet en bra match där samtliga får klart godkänt.

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2008 Mia

Div 4 Sydöstra. Norra Tång - Madesjö. 1-1 ( 0-0).
    En match på Norrvallen i strålande solsken och väldigt varmt. En match som visade sig skulle bli väldigt fysisk. Mycket närkamper och tuffa tag. En första halvlek från våran sida där vi började riktigt bra, Erre ensam på topp.Med lillasyster Abbe på vänsterkanten kom runt vid ett par tillfällen och skapade lite oreda i Norra Tång´s försvar. Norra Tång var farliga i sina kontringar hela tiden. Vi låg lite för högt med våran backlinje i början, så vi var tillbakapressade vid flera tillfällen. Amy i målet ställdes på svåra prov i hela första halvlek. Vår farligaste målchans kom till efter en hörna från Angelika efter ca 40 minuter, men de kunde rensa bort bollen i målområdet.
    I andra halvlek kom vi inte riktigt intill Norra Tång, de är ett lag som är väldigt fysiskt starka och jag tycker att vi står upp jättebra. Vi tvekar inte i några närkamper, rätt så att de är både tyngre och längre. Vi tar ledningen i andra halvlek efter en hörna från Johanna L. Erika K skarvar hörnan mot mål , men de försöker rensa undan. I all trängsel dyker Arbenita( Abbe ) upp och trycker in 0-1. Efter detta mål kommer vi helt fel i våra positioner men krigar hela tiden. Efter 30 minuters spel kvitterar Norra Tång på en hörna lite turligt ( men inte allt för orättvisst ).
    Sett till hela matchen är jag oerhört nöjd med våran insats. Vi visar verkligen att vi vill vara med och kriga om första platsen i Div 4.
    Ett stort + i kanten för Amy i mål som var planens bästa spelare. Men samtliga skall ha beröm för sin insats.