1000 tecken kvar

Gästbok

• 3 sep 2008 bengan

Borgholm - Madesjö 0-7.

Trots en miserabel första halvlek så blev det en klar och helt rättvis vinst borta mot Borgholm i division 4. Lite nya positioner gjorde att vi hade svårt att hitta vårat spel i första halvleken. En frustation som bara blev större ju längre halvleken gick. Det positiva var att vi inte släppte till mera än en målchans som Amy klarade utan besvär.

I pausen gjordes en hel del justeringar och några byten samt lite genomgång av första halvlek. Alla var helt på det klara med att positionsspelet och inställningen var nyckeln till att lirka upp ett tätt spelande Borgholm.

Andra halvlek blev en uppvisning i anfallsfotboll och må på alla möjliga sätt. Precis så ska vi spela. Stark defensiv som gör att vi vågar satsa framåt. Löpningar , rörlighet samt det viktigaste som är att ha rätt inställning.

Målskyttar var Angelica 2 , Fia , Jessica , Emelie , Matilda samt Lisa

Lite extra plus till Emeie för hennes slit , Jonnas inhopp , Tollans andra halvlek samt Soffans inhopp.

Domaren måste vara något av det mest förvirrade vi haft , tur att det inte påverkar matchutgången.

Rapportera

Rapportera

• 2 sep 2008 mia

Hej allihop:
    Vore tacksam om någon av ledarna skulle vilja skriva ett matchreferat från Böda/Högby matchen, då jag själv var alldeles för koncentrerad på matchen för att komma ihåg vilka minuter målen föll.
    Lycka till ikväll mot Borgholm! tanu hem 3 nya poäng till Madesjö.
    /Mia

Rapportera

Rapportera

• 31 aug 2008 Erika

Gutt med vinst i fredags. Lycka till i Böda idag! Se till att ta hem båda serierna nu...Nu ska jag bege mig ner och bli skåning i 2 år.

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2008 Anders T

Div 3 sydöstra Lindsdal-Madesjö 0-4(0-1)
    Vi tar ett klart grepp om matchen redan från start och har flera klara målchanser
    (ett ribbskott) men det dröjer till mitten av halvleken innan vi får utdelning genom Issa på ett vackert långskott.
    Lindsdal är ett fysiskt starkt lag och sökte djupledsbollar och spelvändningar
    men vi viker inte ner oss utan står upp
    i varje närkamp.Vi går till halvtidsledning med 1-0 efter en bra första halvlek.
    I andra halvlek tar vi över matchen efter hand tack vare ett bra passningsspel , djupledsbollar bakom deras backlinje samt hårt jobb.
    Emelie E gör 2-0 efter att ha vänt bort 2 försvarare och avslutat med ett distinkt skott. En stund senare får
    Stina A drömträff från 30 m och det står 3-0. Sista kvarten spelar vi på resultat men kan ändå göra 4-0 genom
    Johanna L. Lindsdal skapar endast en målchans genom ett friläge men Tova
    är följdsam och nyper bollen framför
    deras forward. Som helhet gör vi en
    riktigt bra match där Tova agerar säkert som målvakt och räddar ett friläge .
    Backlinjen gör en stabil insats där alla
    får klart godkänt med ett extra plus till
    Sofie F. På det starka mittfältet får
    Helen E en x-tra stjärna för sitt fina kantspel. Framåt var både Jessica och
    Emelie ett ständigt orosmoment för lindsdals backlinje.Men som sakt vi gör en riktigt bra match i kväll.

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2008 Mia

Riktigt bra match idag tjejer.Kul och se.
    Riktigt bra spel. Många alternativ och härlig inställning.

Rapportera

Rapportera

Div 3 sydöstra Karlskrona-Madesjö 0-5(0-3)
    Trots det ovana underlaget gör vi en bra
    match. Första 20 min skapar vi flera klara målchanser. 1-0 gör Sofia H på en
    hörna. 2-0 nickar Jessica in efter inlägg
    från Emelie 3-0 gör Emelie strax innan paus. Karlskrona skapade enast en målchans på en frispark under den första halvleken.
    Under en kvart mellan 50- 65 min tappar vi koncentrationen i vårt passningsspel samtidigt försöker Karlskrona trycka på för en reducering. Vi spelar upp oss sista delen av matchen och gör både 4-0 och 5-0 bägge målen av Matilda T.
    Vi gör som helhet en bra match trots det ovana underlaget. X-tra beröm till
    Sofia H, Helen E samt Anna H.

Rapportera

Rapportera

• 25 aug 2008 Mia

Div 4 sydöstra dam. Madesjö - Färjestaden 2-1 ( 0-1 ).

Vi börjar denna match väldigt trevande, vi är inte riktigt med från start. Färjestaden är rappare i fötterna och först på varje boll, det vi skapar är farligheter på fasta situationer. Vi får vår första farlighet efter 13 min när Angelika slår en perfekr´t frispark som Erika K kommer lite fel på och den går över.
    Sedan är det Färjestaden för hela slanten. Vi är varken 1 eller 2 på bollarna. I den 21 spelminuten kommer en fin djupledsboll som skär igenom vårat försvar och 0-1 är ett faktum. Marie i målet är chanslös.
    Vi har väldigt svårt att få tag i Färjestadens snabba och spelskickliga lag. Ett lag som även är fysiskt starka. I den 40 minuten får Färjestaden en utvisad efter 2 gula kort.
    Vi bestämmer oss i pausen för att gå ut och försöka spela mycket enklare i andra halvlek. Dvs, lägga bollen på ytan och jobba tuffare i varje situation. 1-1 kommer efter 14 min i andra genom Sofie F som får en perfekt träff på bollen. Sedan skapar vi ett par bra lägen till, men Färjestadens målvakt är duktig.
    2-1 gör Abbe efter en snabb omställning på Sofie F och Erika Karlsén. Färjestaden mattas av ju längre matchen går, men har ett par farliga lägen vid fasta situationer.
    En tuff men välspelad match där samtliga skall ha beröm för sin insats.
    Resultatet visar att vi har en underbar moral i laget. Vi jobbar för varandra. 2:a matchen i rad som vi vänder ett 0-1 underläge.