grattis tjejer!

Rapportera

Rapportera

• 20 sep 2008 Jessica

Bra jobbat idag tjejer. Skönt att vi kunde avgöra serien innan sista matchen. :)

Rapportera

Rapportera

• 20 sep 2008 Lindsdals IF

Grattis till seriesegern och div 2 platsen nästa år. Då möts vi med våra A-lag igen.

Rapportera

Rapportera

• 20 sep 2008 Anders T

Div 3 sydöstra Madesjö-Borgholm 5-0 (2-0)
    I och med dagens klara vinst mot Borgholm
    är vi klara för div 2 nästkommande år.
    Dagens match blev aldrig spännande då vi var totalt överlägsna. Reden efter 15min spel var ställningen 2-0 efter mål av Johanna L
    samt Anna H. Vi skapade mängder med målchanser men vi var omständiga när
    chanserna dök upp. Vi vinner mycket boll på mitten och har bra spelvändningar.
    I början på andra halvlek nickar Jessica in 3-0 på en hörna från Issa. Vi utökar ledningen med både 4-0 och 5-0 innan matchen är slut.Målskyttar Sofia H samt
    Jessica T.
    Vi gör som helhet en bra match. Vi jobbar för varandra idag och deras centrala mittfält kom ingenstans och de få gångerna
    bollen hamnade i närheten av vårt straffområde agerade vi beslutsamt.
    Nämnas kan att Tova i målet var i det närmaste sysslolös . Anfallsmässigt skapade vi en hel del och våra hörnor
    (vi gjorde 3 mål på idag) är alltid farliga.

• 19 sep 2008 Cup

Nu finns även en damturnering i Sigfridscupen.. Sön 16 nov är det som gäller. Kolla in www.sigfrid.org

Rapportera

Rapportera

• 15 sep 2008 Fia

Lycka till ikväll tjejer! Se till att ta 3 poäng och säkra serien!

Rapportera

Rapportera

• 15 sep 2008 Mia

Se nu till att plocka hem 3 poäng ikväll, så har vi vunnit denna div 4 serie.
    Lycka till!!
    /Mia

Rapportera

Rapportera

• 14 sep 2008 Anders T

Div 3 sydöstra Madesjö-IFK Kalmar 7-0 (3-0)
    Efter en trevande inledningen där vi inte kom rätt
    centralt på mitten tar vi tag i matchen och när Erre gör sitt första mål av 3 i första halvleken(samtliga ass av Emelie) är det aldrig någon diskussion om segern.
    Vi gör en riktigt bra match med undantag av de första 15 min. Våra djupledsbollar bakom
    deras backlinje ut mot kanterna där Emelie
    vände ut och in med deras backlinje, var segerreceptet för dagen. Vi har ett bra djup i deras straffområde och glädjande nog tvekade vi inte när möjligheterna dök upp utan avslutade distinkt .