Efter 2 tuffa matcher i helgen var det en fröjd att se den energi ni visade upp på träningen. Härligt tjejer :)

Rapportera

• 8 sep 2008 Mia

Div 4 Sö dam. Madesjö - Norra Tång 2-2 ( 0-0 )
    En för dagen en riktigt tuff match. Vi visste innan att Norra Tång är ett starkt fysiskt lag. Vi fick slita för poängen i våras borta mot dem.
    Vi startar matchen lite trevande, har väldigt svårt med det hala underlaget.Efter 6 min är det nära att Norra Tång tar ledningen efter en hörna som nickas i burgaveln. Vi kommer inte riktigt till de vassa avsluten. Vi slår alldeles för mycket långbollar, så Lisa & Tollan får det svårt att göra något med dessa. Norra Tång är riktigt starka i sin backlinje. Var det så vi kom förbi 1 , 2 spelare så kom alltid nästa.
    Vi kommer överens om i halvtid att vi skall kliva ett steg tätare i markering på hela planen.
    Man hinner inte ens sätta sig ner i andra halvlek förrän Norra Tång trycker dit 0-1 direkt på avspark.
    Vi försöker sedan jobba oss in i matchen men har fortfarande svårt att komma till de RIKTIGT RIKTIGT heta avluten.
    I den 80 minuter kommer sedan kallduchen, det känns som att vi är på G, istället blir det 0-2 i baken efter en frispark som vi inte är med i markeringen på.
    Vi går ner på trebackslinje och gör allt vi kan för att få till en reducering. I den 85 minuter kommer sedan resultatet.
    matilda slår en hörna till Johanna L som bara " trycker" in boll och motståndare i mål. Deras back blir skadad så vi får en chans att prata ihop oss.
    Vi flyttar fram Anna K på deras sista back, och i den 90 minuten kommer kvitteringen. En lång boll från Sofie S som Anna vinner med ett motlägg på deras back. På andra bollen kommer Matilda farande och trycker dit 2-2.
    En RIKTIGT bra uppoffring från vår sida där vi visar en otrolig moral.
    Det lönar sig att jobba hela vägen till domaren blåser.
    ALLA som var med skall ha en eloge för härlig visad kämpaglöd.
    Denna poängen kändes som 3.
    / Mia

Rapportera

Rapportera

• 7 sep 2008 Emelie

Starkt att vända 0-2 underläge till 2-2 tjejer!! härligt!!

Rapportera

Rapportera

• 7 sep 2008 Anders T

Div 3 sydö Madesjö-Nättraby 4-0 (2-0)
    Vi är lite passiva till en början och har förstora avstånd mellan de olika lagdelarna
    vilket får till följd att vårt anfallsspel blev lidande pga för få alternativ samt att vi inte kom runt på kanterna. Nättraby var inte ofarliga då de sökte djupledsbollar bakom vår backlinje samt snabba omställningar.
    Efter hand tar vi tag i matchen och gör 1-0
    genom Jessica T framspelad av Emelie E.
    2-0 kommer strax innan halvlek genom
    Johanna L som nickar in en hörna från Isabelle P.
    I andra halvlek fungerar spelet bättre.Vi håller ihop lagdelarna samt spelar enklare.
    Försvarsmässigt är vi följdsamma när deras spelvändningar kommer och framåt skapar vi flera målchanser. 3-0 gör Erelinda G och 4-0 gör Anna K, vid båda

• 4 sep 2008 Fia

Se till att plocka hem 6 härliga poäng i helgen nu brudar! Jag ska hålla tummarna för er!

Rapportera

Rapportera

• 3 sep 2008 bengan

Böda/Högby - Madesjö 0-4.

Med möda och ett visst besvär så fick vi med oss 3 poäng hem till Madesjö. Det var mera kamp en skönspel och utan en storspelande Mia i målet så vet man inte hur det kunde ha gått. Det är starkt att kunna vinna när inte mycket stämmer i spelet.

Vi får tacka våran grundkapacitet för segern. Vi vinner på att vi är bättre fotbollsspelare med lite mera rutin än våra motståndare som ändå har mycket talang i sitt lag.

Jag förde tyvärr inga anteckningar under matchen så det blir lite knapphändigt referat. Bra för dagen var Mia i målet som storspelade , härligt att se att hon trots minimal träning kan gå in och dominerar. Angelica gör som alltid ett gott dagsverke och Lisa är BRA som MITTBACK.

Målskyttar var Sofie P 2 , Isabelle och sen tror jag att det var Erelinda men rättar mig om jag har fel.

Nu tar vi nya tag i dom 3 matcher som är kvar. Ladda för fullt inför söndagens seriefinal mot Norra Tång.