Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 4 jun 2010 päran

ja dem 2 första målen. trebys målvakt drog på sej en sträckning men det va treby som hade dem farligaste lägena. typ finja hade 6 skott på mål och treby hade 12

Rapportera

Rapportera

• 4 jun 2010 Nisse

Har Treby tappat så mkt eller Finja gör en kanoninstas? Va det bollar i djupet på Conny som mot oss? Nu är det bäst o haka på så vi inte dras ner i skiten. Lycka till idag pojkar!!

Rapportera

Rapportera

• 3 jun 2010 päran

finja - treby 4-0
    jag och pappa såg matchen
    jag tyckte att treby kunde leda med 2- 0 efter dem första 20 minuterna. stog 2-0 till finja då blir det en utvisning som drabbar treby och det e därför finja gör 2 mål till.

Rapportera

Rapportera

• 3 jun 2010 Joakim

Aj aj aj!
    Aj aj han sparka mig....
    Aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj Roger stämpla mig!
    (Tänk Joddla med siv)

Rapportera

Rapportera

• 31 maj 2010 Pidda

Hörja - Finja 1-1
    Det var ganska dåligt väder och en riktigt dålig plan men jag tycker ändå att man kräva lite mer. Särskilt inledningen är återigen bedrövlig, trots att det är det som vi pratat om innan vi gick ut till matchen. Återigen bjuder vi ett ledningsmål innan vi börjar kriga oss in i matchen. Efter deras ledningsmål börjar vi vinna dueller på mitten och ta ett bättre djup i försvarsspelet och då har Finja helt plötsligt inget alls offensivt, så skulle det varit från start då hade vi aldrig kommit i underläge. Mattias kvitterar efter 25 minuter på en mycket lyckad nedtagning. Därefter har vi lite mer spel än Finja och skapar även ett par halvchanser.
    2:a halvlek:
    Vi tar tag i spelet direkt och kan efter 10-15 minuter skapa ett två mot ett läge där Rogge tar avslut själv högt över, det var ett riktigt bra läge. Därefter är det förhållandevis jämnt där vi inte släpper till så mycket bakåt men där vi är för lite folk med i anfallsspelet och vi orkar därför inte skapa något egentligt tryck. Matchens stora chans får Rogge efter att vi spelat oss fram riktigt fint till detta läge. Avslutet går dock utanför och matchen slutar 1-1. Jag tycker att resultatet är ganska logiskt med tanke på att inget av lagen spelade riktigt bra. Dock är det väl vi som ligger närmast tre poäng.
    Extra plus går idag till Kaizer, Rasmus och Sjöbergs pigga inhopp. /Pidda

Rapportera

Rapportera

• 29 maj 2010 päran

synda att vi inte sätter in bollen i andra halvleken på så många frilägen vi hade. tung sprungen plan och dåligt väder stälde till det lite för spelet. jag ger extra beröm till kaizer som sliter bra på innermittfältet, mattias hörgerud som springer och försöker göra ngt bra av bollarna han får och till sist men inte minst johan nillsson som gör en stabil match som ytterback

Rapportera

Rapportera

• 29 maj 2010 Kaizer

Bra fight igår killar, synd bara att vi inte får in segermålet. Gå gärna in på John Fribergs sida för att kolla på bilder från matchen:

Väl mött på träningen på måndag!

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2010 Kaizer

Ha!ha!..han skrek mindre när han blev skadad än när han brukar filma! Ses ikväll boys, bara att börja ladda i det fina vädret :)

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2010 Pidda

Päre Daniel brukar filma men han är ju skadad nu...

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2010 päran

hej
    jag ser att alla kämpar som ni gjorde i farstorp så ska det gå vägen ikväll med. och hoppas att hörgerud får göra ett mål för det e han väl värd.