Rapportera

• 17 jun 2010 Kaizer

Plankat från Trebys hemsida:

Hörja - Treby A 2 - 3

När serien idag vände åkte vi till Hörja för att försöka vända den negativa trend vi varit inne i ett tag nu. Vi vann matchen med 3-2 efter ledning med 2-1 i paus. Vi har dock spelat ganska bra fotboll stundtals i de senaste matcherna och vi sa att vi måste våga fortsätta med det och tro på oss själva. I denna matchen startade vi väldigt övertygande och kopplade ett stadigt grepp om matchen. Vi rullade boll på marken precis som vi ska och skaffade oss en ganska tidig 2-0 ledning genom mål av Christian Andersson båda gångerna. Tyvärr släppte vi till ett onödigt mål på en frispark där vi inte kan få undan bollen i eget straffområde. I paus pratde vi om att fortsätta våga spela vårt eget spel och inte börja lyfta långa bollar som vi haft en tendens att göra innan när vi velat framåt. Vi lyckas med detta ganska hyfsat även om Hörja flyttar upp mer folk efterhand och går mer på chans. Vi gör 3-1 och återigen är det Christian som står för målet. När det återstår ca 10 min av matchen reducerar Hörja efter att jag själv missbedömt ett inlägg och en Hörjaspelare är först på bollen och nickar den i mål. Vi lyckas dock hålla undan utan att släppa till några större farligheter bakåt och vi vinner matchen fullständigt rättvist. Återigen kunde vi gjort fler mål på de chanser vi skapar men jag är oerhört nöjd att vi vann matchen och alla ska ha beröm för sin insats. Bäst på plan idag var Christian Andersson som svarade för samtliga mål men även gjorde en väldigt bra insats för övrigt. Nu har vi en match kvar innan en behövlig sommarvila, den matchen är på onsdag och då är det Vittsjö vi ska åka till för att återigen försöka ta med oss tre poäng hem.

Bra match av samtliga idag!

/Micke

Rapportera

Rapportera

• 15 jun 2010 Pidda

Hörja - Vittsjö 5-3
    Det var riktigt skönt med en vinst! Vår vana trogen så startade vi med ett baklängesmål de första minuterna, det är fortfarande bara i en av elva matcher som vi gjort första målet. Den här gången berodde det inte på eget misstag utan det var ett riktigt praktskott av Rickard Jönsson i Vittsjö. Inledningsvis har vi i svårt att få igång vårt spel och Vittsjö kan utöka sin ledning till 2-0, efter detta har de flera chanser till att utöka sin ledning men Johan räddar oss med ett par riktigt kvalificerade räddningar. Efter 20 minuter reducerar Rogge efter en fin skarv av "debut Stoffe". Efter målet tänder vi till och börjar jobba oss in matchen, Rogge gör 2-2 på något som egentligen inte är någon chans och efter det får Vittsjö en helt onödig utvisning som blir ganska matchavgörande. 2-2 i paus.
    2:a halvlek:
    I den andra halvleken med en man mer dominerar vi den första kvarten totalt, Rogge gör sitt tredje mål och allt ser klart ut. Efter ett misstag på mittplan gör Vittsjö 3-3 på sitt första anfall i andra halvlek. Detta målet får igång gästerna som än en gång tar över och lyckas pressa tillbaka oss och skapar även ett par farliga chanser. Med kvarten kvar börjar vi komma in i matchen och Sjöberg jobbar sig till ett friläge som han iskallt rullar in till 4-3, hans första seriemål i gulsvart. Han kommenterade efter matchen att detta var större och viktigare än att göra mål i elitserien... Efter detta målet är Vittsjö till slut ett slaget lag och Rogge kan sätta spiken i kistan med sitt fjärde(!) mål för kvällen. Jag tycker att vi börjar matchen svagt och att utvisningen hjälper oss mycket, dock är det riktigt starkt att vända 0-2 (vilket vi gjorde mot fullt manskap) samt att komma tillbaka efter deras 3-3 mål. Det ser lovande ut inför onsdag då vi kan ställa upp med ett intakt lag.
    Extra plus går idag till: Aronsson (- första 15 min), Kaizer (många fina genomskärare) och naturligtvis till Rogge som på egen hand fixade tre poäng idag. /Pidda

• 9 jun 2010 Nisse

Röke-Finja ikväll kl 19. Åk gärna dit och heja fram ett oavgjort :) själv kommer jag sitta i en solstol på sweden rock och dricka pilsner i regnet :)

Hjärsås/Värestorp - Hörja 8-2
    Vi hade lite folk borta och bestämde innan matchen att vi skulle ligga lågt med laget och sätta lite senare press på motståndarna. Efter 20 min hade släppt in 3 mål för att vi spelade högt med backlinjen, något onödigt om ni frågar mej. Dock ska det tilläggas att motståndarna hade ett par riktigt skarpa anfallare som kanske även hade gjort mål på oss om vi legat lågt med backlinjen. Jag tycker att vår första halvtimme är riktigt bra offensivt och vi gör dessutom två mål under denna perioden, det kändes riktigt konstigt att vi då låg under med 4-2. De gör även 5-2 innan paus och matchen är i praktiken körd. 4 eller 5 mål i första halvleken tillkommer genom att de spelar en boll på löpande spelare bakom vår backlinje.
    2:a halvlek
    Matchen är i praktiken avgjord och det märks på vår inställning och vi skapar inte så mycket och spelar sämre än vi gör i första, hemmalaget spelar ut oss de första 25 minuterna och gör också två mål. Efter en totalt galen utvisning på en av deras trongivande spelare så får vi lite mer att säga till om och skapar ett par bra chanser. Som helhet är dock den andra halvleken inget att ta med sig framöver.
    Jag tycker att vi ska komma ihåg att vi som helhet spelar jämnt med dem i första halvlek och att vi skapar en hel del och gör två mål framåt. Det vi ska tänka på frmäver är att huvuddelen av de mål vi släppt in de tre senaste matcherna har varit omställningar där vi legat för högt upp med laget.
    Extra pluss går till Johan Nilssons defensiva spel och Rogges offensiva löpningar. /pidda

Rapportera

Rapportera

• 7 jun 2010 päran

a laget hjärsås/värestorp - hörja
    8 - 2
    matchen spelade inte så som vi hade tänkt oss. dem slog många djuplesbollar och vi hann inte falla med backlingen. men vi saknade några spelare och så fick vi spela med spelare som inte var vana på de posionerna.

b laget bälinge - hörja
    3- 4
    jag vet att det e den första matchen vi vinner men jag har inte tänkt på att man kan skriva om det också. matchen var mycket kamp men även mycket spel via mittfältet. hau gör 1-1 målet när det har spelats ca 20min och sen gör rogge 2 mål innan pausen, och sen gör han ett mål till innan han blir utbytt. jag ger extra beröm till johan sturesson som spelar bra som ytterback, erik som gör det mycket bra i målet och hau som sliter och gör mycket skitjobb på innermittfältet.