Gott att läsa Nisse och Pidda, en bra start på dagen vilket behövs för att orka med ännu ett hårt arbetspass på kontoret... Nej nu måste jag jobba vidare :)

Så nu klättrade vi en placering i tabellen!! Härligt

Rapportera

Rapportera

• 25 maj 2010 Pidda

Farstorp - Hörja 1-4
    Härligt och välförtjänt med tre poäng. Riktigt gott att se att samtliga elva på planen går in och gör sitt jobb och sköter sin uppgift till 100%. Trots en lite trevande start med 1-0 i baken och dessutom ett hemmamål bortdömt för offside så tar vi oss samman och kommer tillbaka på ett härligt sätt. Rogge sprang på allt som rörde sig i anfallsväg och skapade på det sättet chanser som från början inte var några. 20 minuter efter Farstorps ledningsmål så har vi vänt matchen och gjort tre mål, lika många som vi gjort på hela säsongen tidigare. Målskyttar här var Rogge 2 och Tobbe 1. Sammantaget tar vi över matchen efter 15 minuter och släpper sen inte taget.
    2:a halvlek
    Vi står upp bra direkt och låter inte Farstorp få någon tid till speluppbyggnad. Det blir mest långbollar som antingen försvaret är först på eller rullar de hela vägen hem till Johan som hela tiden är alert och hinner först på dessa förlupna bollar. Efter att ha tappat initiativet en kort period i mitten av halvleken så tar vi på nytt tag i matchen och den sista kvarten är det vi som har bollen och skapar tryck. Med dryga 5 minuter kvar avgör Tobbe med en iskall lobb (han erkände själv att det inte var meningen) efter fint förarbete av Hörgerud.
    Alla gör sitt jobb beundransvärt och ingen faller ur ramen, dock vill jag ge ett extra plus till:
    Rogge, Hörgerud, Rasmus och Johan Nilsson (back) /Pidda

Rapportera

Rapportera

• 25 maj 2010 Kaizer

Härlig fight av alla igår, riktigt gott att se!! Livat o glatt :-)

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2010 päran

hej!!!
    bra match idag, alla kämpade djur och vi gör 4 mål, så äntigen har det lossnat på den fronten. :)
    men det kommer en viktig match på fredag med så ladda batterierna tills dess, ses på träningen på onsdag.

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2010 Nisse

Hej. Vi i idrottsplatskommittén har fått lite problem. En av de som skulle klippa planerna har sagt nej till klippning så vi har en lucka i schemat som behöver fyllas. Nån som vill ta den platsen eller vet nån som kan tänka sig göra det? Man ansvarar för klippningen var 5: vecka
    MVH Nisse

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2010 Pidda

Bjärnum - Hörja 4-0
    Vi fick en olycklig start med baklängesmål redan i den första minuten. Därefter tycker jag att vi arbetar oss in matchen och har ett par perioder i den första halvleken där vi spelar riktigt bra fotboll. Dock ökar Bjärnum på till 2-0 på ett mycket fint anfall. I slutet av halvleken kommer även 3-0 efter lite sjabbel i hörjaförsvaret. Detta är det sista som händer i halvleken och det känns riktigt surt att de får in detta avgörande mål innan paus.
    I den andra halvleken försöker vi att mobilisera de krafter vi har men kommer ingen vart och Bjärnum kan istället punktera matchen med ett 4-0 mål. Den första halvleken är godkänd från vår sida där vi bitvis håller jämna steg mot detta topplag den andra är däremot inte lika bra och segern kunde i slutet till och med blivit ännu större.
    Plus i den här matchen får Per Axelsson och Rogge Cederholm som båda gjorde riktigt bra insatser.
    Nu slickar vi såren i en och halv vecka innan vi tar nya tag och poäng mot Broby. /Pidda