Det kostar 100:- att vara med, hela potten går ut i vinst.

Jag kan skriva ut dokumentet och ta med det till nästa träning om det finns några intresserade.

Svara på träningen eller skicka ett mail till horjainfo@gmail.com. Ju fler vi är desto större blir vinsterna... :)

när är nästa styrelsemöte?

Rapportera

Rapportera

• 9 maj 2010 Nisse

Det börjar visst gå lite tungt för Treby. Förlust 5-1 mot Tyringe och 1 man utvisad efter att slagit ut en tand på Mojje!! Bra jobbat senast killar!! Och lycka till idag!

Rapportera

Rapportera

• 9 maj 2010 Pidda

Hallå allesammans!
    Jag tycker att det är lite lite aktivitet på gästboken. Det hade varit trevligt med fler inlägg, det behöver exempelvis inte bara vara jag som ger min bild av matcherna. Det är välkommet med andra synpunkter och åsikter. /Pidda

Rapportera

Rapportera

• 8 maj 2010 Pidda

Hörja - Vankiva 1-0
    Fy fan vad förlösande!!!
    Efter 449,5 minuter kom äntligen vårt första mål för säsongen och vilket otroligt skönt mål dessutom. När man nästan hade gett upp hoppet om tre poäng så fick vi en frispark på mittplan som Rogge lyfte in i straffområdet. Aronsson steg till väders och skarvade ner den till Hörgerud som fick se sitt första försök räddas på mållinjen, men centertanken hade bestämt sig för att bollen skulle in i mål och mer eller mindre sprang in returen över mållinjen. Då återstod det 40 sekunder av matchen!!!
    Jag tycker att den första halvleken var bra från vår sida och vi skapade egentligen tillräckligt med chanser där för att avgöra matchen, dock ska det erkännas att även Vankiva hade ett par kvalificerade chanser.
    I den andra halvleken har vi två skott i ribban och ytterligare tre-fyra chanser som med bättre skärpa hade kunnat resultera. Sammantaget vinner vi rättvist även om det satt långt inne. Ingen faller ur ramen i dag och det är helt underbart att vi kan göra byten och att de som kommer in gör det lika bra, så bra bänk som vi hade igår har vi inte haft på år och dag.
    Extra plus i matchen går till:
    Johan i målet, vilken makalös comeback han har gjort (släppt in två mål på tre matcher).
    Nisse, stängde sin kant totalt.
    Axelsson, tog enormt många djupledslöpningar.
    Men som sagt alla gjorde det riktigt bra och förtjänar beröm. Nya tag på onsdag mina vänner, trevlig helg./ Pidda

Sköna 3 poäng idag...!

Idag var det Hörja som var på besök på Tyrshage. Ett hungrigt och hårt spelande Hörja var sugna på sina första poäng för året och ville nog gärna ta dem borta mot Tyringe. Men efter en väldigt spännande avslutning så var det Tyringe som fick med sig alla poängen!

Stundtals var vi väldigt stillastående och MÅNGA fel pass som Hörja kunde ta vara på och kontra med, gärna med långbollar. Men Jonas och Kent höll ihopa det bra där bak. Tycker ändå vi skapar en hel del och vi gjorde det bra ända fram till den sista sparken.

På vårat mål slår Kent ett fint instick förbi målvakten och försvararna och Ekan får helt öppet mål och gör inget misstag utan slår in det så viktiga 1-0 målet!!!

Minuten efter så får Hörja en väldigt tveksam straff... Men där har vi ju Martin "Cech" Andersson som gör en fin räddning på Aronssons något tama straff. Men räddning är det och vi kan hålla ut och vinna med 1-0!

Skönt att vi kan vinna en sådan här match med ett tveksamt spel, men detta kan bara bli bättre och detta är något vi ALLA måste hjälpas åt med!
    Tack för idag grabbar och lycka till på b-lags matchen imorgon (måndag). Ses på onsdag!

Rapportera

Rapportera

• 2 maj 2010 Pidda

Tyringe - Hörja 1-0
    Det blev den andra raka 1-0 förlusten och våra båda nollor är fortfarande intakta (poäng och gjorda mål). Jag tycker ändå att vi bitvis gör en ba match, framförallt i den första halvleken då jag tycker att matchen är ganska jämn. I den andra halvleken pressar Tyringe tillbaka oss ganska kraftigt och vi lyckas inte få till något eget ordnat spel. Dock lyckas vi hålla dem stången ända fram till den 81:a minuten. Efter målet flyttar vi fram och lyckas omgående skapa en straff som vi dock tyvärr bränner. Jag tycker att resultatet är rättvist men återigen tycker jag att vi med lite tur hade kunnat få med oss en poäng. Vi blir lite stressade i den andra halvleken och vågar inte hålla i bollen på det sätt som vi vill utan tappar bollen snabbt och får därför ägna oss åt försvarsspel.
    Jag vill framhålla det fighterhjärta som vi visar upp och jag är säker på att vi med den inställningen kommer att vända på den här negativa trenden tillsammans.
    Nu tar vi nya tag nästa vecka då det inte är någon träning på måndag utan enbart på onsdag.
    Plus i den här matchen får Johan i målet samt Rogge, Nisse och Aronsson (litet minus för straffen). /Pidda