Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

1000 tecken kvar

Gästbok

• 8 maj 2012 Målvaktscamp sommar 2012

Målvaktscamp sommar 2012 - Välkommen!
    Nu kör vi vidare på förra årets succé! Sommarcampen tar plats på Valhall Park den 18-20 juni. Målvaktscamp är ett unikt nationellt projekt vars syfte är att hjälpa unga fotbollsmålvakter (både tjejer och killar) att få specialträning av några av Sveriges bästa målvaktstränare. Exempel på gästtränare som deltagit är Jonnie Fedel MFF, Pär Hansson HIF, Hedvig Lindahl Kristandstad DFF, Gert Hansen Elfsborg, Thomas Ravelli, Matt Pyzdrowski Ängelholms FF, m.fl. Gästtränarna leds av Campens huvudtränare Janne Möller. Det är begränsat med platser. För mer information, besök www.malvaktscamp.se

Rapportera

Rapportera

• 5 maj 2012 Tojje

Gott snack killar!!!!!!!! Härligt o höra!!

• 5 maj 2012 stisse

Kommer! Eller du vill ha med smörpassningen till 3-2 målet???

Rapportera

Rapportera

Gott igår allesammans! Inget "inför" eller referat kring denna match Roffe?

Rapportera

Rapportera

• 4 maj 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

ESLÖV-TOLLARP 2-3.

Målskyttar:Marcus Svensson 1, "Lillen" 1, Erik Lindberg 1.

I kväll fick vi bevittna en utmärkt match utav av två bra fotbollslag, TIF tog tag i taktpinnen direkt och förde spelet i 13e min hade man två skott i stolpen Niklas A och "Lillen", i 18e min fick "Macke" på ett drömskott från 32 m som gick ribba in ett synnerligen vackert mål, ett antal minuter senare blir "Lillen" frispelad och bredsidar elegant in 0-2. Eslöv får lite känning när de reducerar till 1-2 precis innan halvtids vilan.

I andra halvlek öser Eslöv på med allt de har och i 58e min kommer kvitteringen, nu har de bra press på TIF men försvar och målvakt Lindhe jobbar intensivt för att hålla Eslöv i från sig, och TIF är farliga i sina kontringar, Eslöv har åtminstonde 2 lägen där vi räknar med mål, men Lindhe gör fantastiska räddningar och så kommer den sanslösa avslutningen i 83e min då Erik Lindberg möter ett inlägg från vänsterkanten och bredsidar in 2-3.

WOW WOW VILKEN HÄRLIG SEGER.

Bäst i TIF: LAGET,vill ändå +++++++ lite extra för Johan Lindhe. :) :)

Rapportera

Rapportera

• 4 maj 2012 Nicklas

Jag bara älskar vår segersång.. Ge mig ett T, ge mig ett I, ge mig ett F... TIF 3