Håller med tollarps två...., inget samspel,ingen som vet var den andra är, inget passningspel. kan känna att en del behöver inse att fotboll handla mycke om team-work.

Tänke inte nämna namn, men det märks att det saknas någon i toppen, oxå,,, tycke jag:)

Rapportera

• 21 apr 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

NÄSUM-TOLLARP 5-4.

Målskyttar:Fredrik "Lillen" Andersson 1, Jimmy Björk 1, Erik Lindberg 1, Adrian Stömberg 1.

Förluster får man räkna med men de blir extra tunga med nonchalant inställning, Näsum hade något som TIF ej hade i dag viljan, när TIF gör 3-1 i början på andra halvlek trodde nog spelarna att matchen var i hamn, men så var det icke, TIFs annars så säkra försvar såg ut som ett korthus, mycket "duttande" där bak och där högg Näsum som kobror.

Nu gäller det verkligen att rätt inställning är tillbaka i nästa match mot Askeröd det är ju fortfarande 60 poäng kvar att spela om. Bäst i TIF i dag "Lillen" och "Mackes" första halvlek och Erik Lindberg första 15 min i andra halvlek. :( :(

Rapportera

Rapportera

• 19 apr 2012 Tojje

Tack Tollarps två största för de ni skrivit i tsk:s gästbok, de värmer verkligen, ni e två underbara människor. 20 vet jag inte, men ett gäng ska de bli. Sen e de viktiga att vi vinner matcherna. =)) vi lär ses på nån av era matcher!

• 14 apr 2012 Berra

Tack sladden. Hade det inte varit så långt så! :)
    Hur kändes det idag då?

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

TOLLARP-VEBERÖD 1-1.
    Målskytt:Joakim Svensson Straff.

Premiärmotståndarna Veberöd började i ett virvlande tempo och gjorde 0-1 efter 10 min på nick, det var stora spelare överlag och de utnyttjade de fasta situationerna, och efter 15 min ny nick som dubbelstudsar i TIFs ribba, sedan började TIF komma in i matchen och "Lillen" fick friläge men rullar bollen utanför, i 19e min blir "Macke" nerdragen i straffområdet och brodern "Jocke" rullar in straffen i målvaktens vänstra hörn.

"Lillen" har yttligare ett friläge innan halvlek men keepern som för övrigt var bäst i Veberöd tillsammans med nummer 13 räddar läget.

I andra halvlek var det spel mot ett mål Veberöds men bolluslingen ville inte in, Veberöd som låg i trean i förra året fick inrikta sig på försvar o långa bollar till sina fyrtorn.

Vi har fortfarande ej varit med att förlora mot Veberöd om man gär tillbaka ett antal år historiskt, och den statistiken höll ju i sig.

Bäst i TIF i dag Rikard Larsson,Joakim Svensson,Besnik Llazani,Rikard Svensson.