Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 19 jun 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Höstomg. börjar med Veberöd ett lag som vi spelade 1-1 med i våras, vi har mötts 04 och 05 och på de matcherna har vi idel segrar 4 v och 12-4 imålskilln. En minnesvärd match var borta 05 vi leder med 2-0 Veberöd kvitterar på straff i 89:min. deppigt värre , men i 90:e min. avgör Artan Aijla med en kanon i nättaket och glädjen bland TIFarna är obeskrivlig, kanske något liknande i morgonkväll. Med samma krigare inställning som mot Hardeberga så skall det gå vägen.

Rapportera

Rapportera

• 17 jun 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

TOLLARP-HARDEBERGA 2-1.
    Målskytt:Jimmy Björk 2.
    Det blev en tuff historia i dag mot HBK, ledningsmålet för HBK kommer på straff i 21a min, TIFs kvittering kom i min 27 Jimmy B gjorde sin back i straffområdet och placerade in bollen i målvaktens högra hörn, matchmin. 45 får Jimmy B på en rökare från ca 30 m tar klockrent i ribban.
    HBK tar tag i taktpinnen med hjälp av vinden i andra halvlek men Lindhe är på sin vakt.
    TIF kommer tillbaks de sista 15 min och i 75e min får Jimmy B en kanon träff men keepern i HBK gör en makalös räddning, men i 78e min får han kapitulera för Jimmy B hårda skott precis utanför straffområdet stolpe in, nervösa minuter till slutsignal men TIF fixar 3 nya poäng. HÄRLIGT,HÄRLIGT.
    Bäst i TIF i dag:"Rille" L,"Jocke" S.kungar där bak. Jimmy B.som skapade målchanser och var en "killer" i dag, och så Johan L som fixade en hel del luriga skott och inlägg.

Rapportera

Rapportera

• 16 jun 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Våromg. sista match möter vi Hardeberga och de mötte vi senast 2007 även då var det div 4, då vann TIF borta med 4-1 ,3målsskytt i denna matchen "Rille L. , hemma blev det 2-2 efter underläge 0-2 och 15.min kvar. Man kan väl lugnt påstå att detta är en 6 poängs match, det är bara seger som räknas vi vill ju komma ifrån kvalstrecket neråt.Ge nu järnet imorgon så att vi kan bärga 3 nya poäng!!!!!

Rapportera

Rapportera

• 10 jun 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

TOMELILLA-TOLLARP 3-0.

Tollarp kom till Tomelilla med ett brandskattat lag, Marcus S-Rikard L-Rikard S-Erik L-Fredrik A-Björn H-borta utav olika andledningar skador och avstängningar så kunde vi ej stå imot serieledarna fast vi hade chanser, efter Tomelillas ledningsmål 1-0 så hade vi friläge några min senare men Jimmy B lyfter bollen över keepern men vid sidan av målet. Straff till Tomelilla i 40 min som de bränner.

Ser hyfsat ut när vi kommer till spel i andra halvlek men så åker Danièl N på utvisning i 62a min och påföljande frispark gör Tomelilla 2-0, och med 10 man så är det över slut och förbi, spiken i kistan 3-0 kommer i sista min. Bäst i TIF i dag som vi såg det Joakim S-Niklas A-Johan L.

Rapportera

Rapportera

• 8 jun 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

På söndag är det tid att ta sig an serieledarna Tomelilla ett lag som TIF stött på 6 gånger under 2000-talet och som i regel alltid är ett topplag år 03 blev det med TIFs siffror nämnda först 3-2/0-2 år04: 4-3/ 3-4 år 06:1-1/2-2 av TIFs 13 mål så är Mattias Thurban den stora målskytten med 8 st fullträffar, bl .a 4 mål i vinstmatchen 04, nu har vi ju ej honom mer kvar i laget,men vi har många andra duktiga spelare som kan ställa till det för Tomelilla, vi tror på seger!!! ETT STORT LYCKA TILL.

Rapportera

Rapportera

• 2 jun 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

TOLLARP-BRÖSARP 3-2.

Målskyttar:"Rille"L 2 varav en på straff,David B 1.

Så är vi i vinnarspåret igen men det satt hårt inne, efter en total överlägsenhet i första halvlek så tappade vi det mesta i andra.

TIF tar ledningen i 14e min "Packe" W hittar David B som löper i från BIF försvaret och chippar in 1-0 vid sidan om målvakten, sedan har TIF ett antal chanser bl.a Niklas A får på ett bra skott men BIF keepern fotparerar, så i 27e min blir "Lillen" nerdragen i straffområdet, fram stegar "Rille" L och dundrar 11 metaren stenhårt ribba in 2-0 i halvlek och det ser säkert ut.

Och ännu säkrare när "Rille" L nickar in en perfekt slagen hörna utav Niklas A i 47e min 3-0 men så händer något först reducerar BIF till 3-1 på ett skott som ej ser otagbart för Lindhe, minuten senare rivs David B ner BIFs sraffområde "Rille" L går fram och skall göra sitt 3e mål för dagen, men staffen är dåligt slagen rakt på målvakten.

BIF får ny energi och reducerar yttligare en gång på nick, nu följer nervösa minuter då BIF trycker på för en kvittering, och till råga på allt hittar domaren 7 övertids min men TIF rider ut stormen och 3 nya poäng i hamn.

Bäst i TIF "Rille" L, David B, "Packe" W. :) :)

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Morgondagens match mot Brösarp är en måstematch , vi har dålig statistik sen 1998 har vi mötts 10gånger i tävlingsmatcher och vi har 2v 1oav 7förl 17-32 desto bättre i träningsmatcher sen 2008 4spelade 3voch 1 förl 10-3 i målsk. Vill ej vara med om fler så grymma slut som mot Brantevik.Ge nu järnet imorgon grabbar LYCKA TILL!!!!!

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

BRANTEVIK/RÖRUM ÖSTERLEN FF-TOLLARPS IF 2-1.

Målskytt:David Björk.

Så fruktansvärt det känns att vara Tollarps supporter efter kvällens match.

Första halvlek börjar med att BIF har en hel del ströchanser men i 15e min är "sebbe" igenom, tyvärr skjuter han rätt på målvakten, i 35e min har BIF en dubbelchans men Lindhe gör fantastiska räddningar, så i 40e min kommer TIFs ledningsmål genom David B som dunkar ditt den från högerkanten i målvaktens högra hörn.

Andra halvlek är det TIF som tar över matchen och i 70e min tror vi att det ska bli 0-2, "Rille" L skjuter en stenhård frispark som "keepen" halvräddar på returen är det skott i stolpens insida och yttligare läge nummer 3 där det räddas på mållinjen så kommer då de ödestigra sista min i min 82 kvitterar BIF på ett kanonskott från 25 m och i matchens sista spark avgör BIF 2-1, känslan är bara besvikelse och tomhet.

Bäst i TIF denna soliga men sorgliga kväll, laget i sin helhet gör en helt ok match, J Lindhe superb i målet.

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2012 Tankar inför Brantevik

Snart så smäller det i Brantevik. Sitter just nu med en kopp kaffe o gör de sista förberedelserna inför matchen. Jag kan lova att vi är ordentligt revanschsugna!! Vi vet vad som kommer att krävas för att ta med tre poäng hem till Tollarp OCH vi tänker sälja oss jäkligt dyrt idag! Det kommer med andra ord krävas hårt jäkla jobb och det kommer kännas att möta Tollarp idag! Vi ses i Brantevik!!!! /Chrille