Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Trevligt med en sumering! Nu drar vi igång igen och hoppas på en stabilare höstsäsong.

Rapportera

Rapportera

• 21 jul 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Vi har roat oss lite med att rangordna TIFs 13 matcher så här långt i år som vi tycker.
    Som nr 13 Näsum-TIF 5-4 vi leder med 3-1 då tappar vi all koncetration och NIF reduc. kvitterar och gör segermålet,katastrof.
    Som nr 12 TIF-Åhus HBK 1-3 ett håglöst TIF mot ärkefienden HBK, bittert.
    Som nr 11 Tomelilla-TIF 3-0 ett skadedrabbat TIF med 5-6 man borta ur första uppställningen, står upp bra mot serieledarna men en utvisning i början på andra halvlek släcker matchen.
    Som nr 10 TIF.Genarp 2-2 vi missar en straffspark i 90e min och 2 poäng, Genarp kör långa bollar och gör två mål på sina enda chanser.
    Som nr 9 TIF-Veberöd våromg premiär matchen såg ut som premiär matcher brukar, tempo fattig match.
    Som nr 8 Brantevik-TIF 2-1 det bittraste nederlaget så här långt, sista sparken avgör Brantevik på efter att vi har ägt andra halvlek. Fortsättning se nedan.

Rapportera

Rapportera

Som nr 7 TIF-Askeröd 2-1 seger till sist men ängsligt spel, Rille L frälste med en kanon.
    Som nr 6 TIF Hardeberga 2-1 en arbetsseger inget skönspel.
    Som nr 5 TIF-Brösarp 3-2 charmant första halvlek 3-0 sämre andra men vi vinner.
    Som nummer 4 Glimåkra-TIF 0-2 stark match på konstgräset segen odiskutabel.
    Som nr 3 TIF-Näsun 7-1 Höstomg. en skön revansch för nederlaget i våromg. kattens lek med råttan.
    Som nummer 2 Veberöd-TIF 1-4 Höstomg TIF kontrollerar matchen och "Sebbe" målar 3 ggr.
    Som nr 1 ligger Eslöv-TIF 2-3 en utmärkt match ett sent avgörande för TIF var ju som grädde på moset.

TOLLARP-NÄSUM 7-1.
    Målskyttar:Sebastian S 3,Fredrik A 2.Erik L 1,Joakim S 1.

Julafton kom tidigt i år efter 60 min leder vi med 6-0 mot NIF.1-0 gör "Lillen" i 16 min, 2-0 "Sebbe" i 19e stolpe in, 3-0 i 24e min "Sebbe" rundar målvakten och vi spelar en bländande fotboll 8-0 i hörnor, vi var så överlägsna så Kim kunde haft en solstol i målet.

Vi tror att NIF skall komma ut som hungriga tigrar till andra halvlek, men vad händer jo TIF ökar på sin ledning i 46e min genom Erik L 4-0 riktikt klapp klapp spel föregick detta målet, 5-0 rullar "Lillen" in i 51a min fri med målvakten efter en elegant framspelning från mitten, 6-0 gör "Sebbe" i 60e min på ett skott som ej ser helt otagbart ut sen slappnar vi av lite och NIF sticker upp och reduc. till 6-1 i 73e min, och så i min 87 görs det av alla snygga mål i kväll det snyggaste då "Jocke" S chippar in 7-1 från ca 20 m ett oerhört vackert mål. Bäst i TIF i kväll LAGET-LAGET-LAGET!!!!!!!!!!!

Rapportera

Rapportera

• 28 jun 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Näsum är ett svårspelat lag när det stämmer för dem kan de slå vilket lag som helst i serien, i våras när vi möttes ledde vi med 3-1 men tappade till 4-5,nu är det endast seger som räknas och vi är svårslagna på vår hemmaplan med en lika stark kollektiv insats som mot Veberöd senast så kan det gå vägen, och då är vi verkligen med där uppe.

Rapportera

Rapportera

• 20 jun 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Bäst i TIF i kväll:Måste säga laget som kollektiv, ändå vill vi ge extra plus till "Lillen" bollen sitter som en magnet kring hans fötter och han gör magiska saker i mellanåt, ****** även till Kim J som gör avgörande räddningar när VAIF får en del chanser på slutet. ******* "Sebbe" nu har han hittat målet bäva månde motståndarna. Värt att notera att vår eminte tränare Chrille C gör ett inhopp den sista halvtimmen. Nu är vi med i racet.

Rapportera

Rapportera

VEBERÖD-TOLLARP 1-4.
    Målskyttar:Sebastian Siversson 3,Simon Strömberg 1.

Det blev en övertygad vinst mot VAIF "Sebbe" 3 målsskytt men inget äkta hattrick för Simon S kom imellan och gjorde TIFs 3e mål. TIF tar ledningen i 13e min genom "Sebbe" som i en tilltrasslad situation får in bollen, TIF kontrollerar halvleken dock endast 0-1 när vi går till paus.
    Andra halvlek fortsätter TIF att trycka på och "Sebbe" som har julafton gör sitt andra mål 0-2 ett distinkt skott utav chans för VAIF keepern. Simon S rullar sen in 0-3 efter två chanser.
    Vi slappnar av lite, VAIF får friläge men Kim J gör en stålande räddning, min senare gör Kim jätteräddning uppe vid krysset, men kan ej hindra reduc. till 1-3 i 80 min ånyo ett friläge dessförinnan hade "Sebbe" prickat stolpen, i match min 88 siktade "Sebbe" bättre och placerade bollen utan räckhåll för VAIF målv. och 1-4 var ett faktum.