Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 27 maj 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tif och Brantevik har i regel varit i olika serier men 2005-2006-2007 var de i samma serier, och statistiken är jämn 2v 2oav 2förl 9-13 i målskillnad,vill vi hänga på i toppen gäller seger i morgon ger alla 110% så skall det kunna gå vägen.

Rapportera

Rapportera

• 26 maj 2012 No more Neverstore!

Nu är den äntligen här!!!

Johanna Jinx - Officiella Inofficiella EM-låten (Guld i år) 2012

Efter att svenska folket sagt sitt, alltså att Neverstore borde döpa om sig till Nevermore, så kommer här den RIKTIGA EM-låten för Sverige 2012.

Länken:

Rapportera

Rapportera

• 25 maj 2012 Tojje

Bara av att träffa tollarps två största idag fick mig o inse hur mycket jag saknar Tollarp if o alla er lirare o tränare! Ha de fint.

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

TOLLARP-ÅHUS HBK 1-3.

Målskytt:David Björk.

Så var sviten bruten på hemmaplan, Åhus HBK var det lite starkare laget i dag och satte sina lägen, annars hade "Lillen" första läget i min 13 fri med målvakten men en snedträff gjorde att bollen gick utanför.

Tufek gör 0-1 på nick i 19e min några minuter senare ökar Taha på till 0-2.

TIF har sina chanser men sätter ej dom andra halvlek blir betydligt bättre från TIF sida, de har kommandot och David B löper sig fri och rullar in reduceringen till 1-2 i 64e min, men på en kontring så avgör Taha tillställningen i 78e min med ett lobbskott över Lindhe.

Bäst i TIF denna afton Danièl Nilsson,Erik Lindberg.

Nya tag på måndag mot Brantevik.

Rapportera

Rapportera

• 22 maj 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Vi har dålig statistik mot Åhus HBK, sen 2002 har vi mötts 10 gånger i seriesammanhang och har 1v 3oav 6förl. 15-27 , dags att snygga till dessa siffror imorgon.LYCKA TILL GRABBAR!!!

Rapportera

Rapportera

• 17 maj 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

GLIMÅKRA-TOLLARP 0-2.

Målskytt:"Lillen"2.

7:e min så ringde det första gången "Lillen" fri med målvakten gör inget misstag 0-1, sedan var det lite halvchanser på bägge håll.

Glimåkra har ett ungdomligt lag som nog kan bli bra med tiden, men som vi ser det så kontrollerar TIF halvleken.

Andra halvlek var endast 5 min gammal när Erik L snappar upp en för lös bakåtpassning löper ner mot kortlinjen slår den hårt snett inåt bakåt och där kommer hans lekkamrat "Lillen" och vräker bollen upp i nättaket 0-2 och matchen är i hamn.

Noterbart är att i 67:e min gör "Sebbe" sitt inhopp i matchen och det är nära succe med en gång, han löper i från sin motståndare och vinklar bollen precis utanför stolpen.

Bäst i TIF denna kalla regniga och ruggiga maj dag är kollektivet. :) :)

Rapportera

Rapportera

Senast vi mötte Glimåkra var den 9.10-10 då i en kvalmatch till div. 4, vi förlorade på en hård dömd straff i 89:e min. 1-0 till
    Glimåkra.REVANSCH I DAG?

Äntligen klart med "Sebbe"nu blir vi ännu farligare framåt.

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2012 Åskådare

"Jeppe" slog det perfekta inlägget till daniéls mål.

Rapportera

Rapportera

• 12 maj 2012 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

TOLLARP-GENARP 2-2.

Målskyttar: Daniel Nilsson1,"Lillen"1.

Sviten höll i sig på hemmaplan ingen förlust i
    dag heller men det kändes som att vi förlorade. TIF började i ett rasande tempo Erik Lindberg prickade stolpen i min 2 och i min 7 sköt han i gavelns utsida, sedan stack Genarp upp i sitt första riktiga anfall och gjorde 0-1 i 18e min TIF fortsätter att mala på, men det blir lite för plottrigt, medan Genarp kör långa bollar på "Bengt" mest hela tiden riktig "Drillo" fotboll.

Andra halvlek trycker TIF på ännu mer och den välförtjänta kvitteringen kommer i 61a min. "Lillen" slår ett perfekt inlägg som Daniel möter med pannan och nätet står som en strut, detta är en gyllene minut för TIF i anfallet efter får "Lillen" på en kalasträff halvvolley cirka 25m ribba in och TIF äger matchen, har flera tillfällen att gå i från till 3-1. men så kommer en ny långboll lfrån Genarp och från ca 20m så gör de 2-2 i 89e min.

Matchminut 90 är "Adde" på väg igenom slår ett inlägg som tar på handen på en Genarps spelare, "Jocke" S stegar fram och slår straffen men inte bättre än att keepen kan rädda den nere vid stolproten,surt mycket surt,i princip skänker vi bort 2 poäng i denna match.

Bäst i TIF:"Rille"S-Erik L-"Lillen" :/ :/

Rapportera

Rapportera

Se nu till att behålla den fina hemmastatistiken,den senaste förlusten i tävlingssammanhang kom25.9 2010 mot Kiaby,därefter på 13 spelade matcher har vi 12segrar och en oavgjord målskillnad 31-6 och 37poäng utav 39 möjliga.LYCKA TILL I DAG GRABBAR :) :)