1000 tecken kvar

Gästbok

• 8 jun 2009 Anders T

Div2 Asarum-Madesjö 2-3 (0-1)
    Vi gör en klart godkänd första halvlek där vi ligger rätt i possitionerna, tar kampen och inte släpper till några målchanser för motståndarna.Anfallsmässigt är det på högerkanten som vi skapar våra farligheter.
    Vi har 2-3 klara målchanser men det dröjer till
    min 40 innan bollen hamnar i mål. En bra slagen hörna från Issa via en motståndare i mål. En rättvis ledning som borde varit större. Den andra halvleken får en annan karaktär vi blir stillastående och bekväma samtidigt som Asarum jobbar sig in i matchen . I den 58 min kommer kvitteringen till 1-1 men vi återtar ledningen när Lisa M stöter in Emelie E fina inlägg i den 65 min. Vår starka defensiv från den första halvleken börjar
    vackla vilket beror på att vi kommer fel i possitionerna samt att vi inte vinner de viktiga närkamperna centralt på mitten.
    Asarum gör 2-2 i den 77 min på ett friläge.
    Asarum har strax därefter ett jätteläge att
    ta ledningen men skottet går utanför.
    I den 84 min får vi en hörna som Issa slår
    och helt omarkerad nickar Sofia H in 3-2
    vilket blir slutresultatet. Vi gör en klart godkänd första halvlek. Vårt spel i den andra halvleken är jag inte nöjd med.
    Vi är för stillastående samt att vi inte ta dom löpningar som man måste göra. Vårt passningsspel var inte bra samt kampen om varje boll kunde vari bättre. X-tra beröm till Sofie F samt till Issa(bra hörnor och frisparkar).

• 4 jun 2009 Fia

Är de nån som fått med sig mina benskydd hem efter måndagens eller tisdags träningen?

Rapportera

Rapportera

• 4 jun 2009 lisa g

ja om jag ändå hade gjort det! hade behövt gör två..

Rapportera

Rapportera

• 3 jun 2009 emelie

truppen som tas ut till asarums matchen får bestämma träningstid, så det bestäms på torsdag! de var synd lisa ! du får sätta en pytts idag som kompensation :) lycka till!!

Rapportera

Rapportera

• 3 jun 2009 lisa g

gulliga ni är anna emmelie och fia. tyvärr kan jag inte komma! och ikväll så grejjar vi 3 poäng.