1000 tecken kvar

Gästbok

• 31 maj 2009 Anders T

Div 2 Södra Sandby- Madesjö 1-1 (0-0)
    Vi gör idag en riktigt dålig match med en dålig inställning, noll löpvilja, och uselt passningsspel. Motståndarna försöker spela boll vilket dom gör bra(eller vi som gör dom bra). Första halvleken är fattig på målchanser. I början på den andra halvleken
    får Södra Sandby en straff som träffar bägge stolparna, innan vi kan få undan bollen. Detta borde ha varit en väckaklocka men icke.Några minuter senare tar Södra Sandby ledningen på ett skott strax utanför straffområdet som Tova Lemon är chanslös på. Vi gör ett byte och spelar med tre forwards vilket får till följd att vi skapar ett visst tryck mot deras backlinje. I den 65 min frispelar Emmie S Emelie E med en crosspassning,
    vilken hon förvaltar till 1-1. Vi har en period på 10-15 min där vi skapar 2-3 bra möjligheter att ta ledningen. Matilda T nickar strax utanför samt ett skott från Issa i bra läge. Södra Sandby har även dom möjligheter att avgöra men matchen slutar 1-1. Vi gör idag ett blekt intryck.
    Total avsaknad av löpvilja , offervilja
    samt inställning. Att läma över ansvaret till någon annan håller inte när man spelar
    fotboll utan alla måste ta sitt ansvar vilket vi inte gjorde. Backlinjen får idag godkänt
    men fick dålig hjälp av övriga lagdelar.