Rapportera

Rapportera

• 18 jun 2009 Anders

Div 2 Madesjö-Älmhult 2-0(1-0).
    Vi tar tag i matchen omgående. Vi har bra energi i vårt spel. Vi spelar ett stabilt försvarsspel samtidigt som vi skapar en hel del målchanser. Planens bäste spelare Sofia H
    nickar in ledningsmålet på en hörna i den 18 min.Några min senare får vi en ny hörna och i situationen som uppstår skall vi ha en straff när motståndarna brottar ner Sofia H men signalen uteblir. Vi skapar tack vare bra löpvillighet bra möjligheter att utöka ledningen men 1-0 står sig halvleken ut.
    Andra halvleken blir spelmässigt från vår sida sämre. Lite bekväma samtidigt som motståndarna försöker etablera mer spel på vår planhalva . I den 58 min får vi en hörna, bollen hamnar hos Arbenita G som trycker in 2-0. Vi har bra koll på motståndarna resten av matchen och segern är odiskutabel. Bra laginsats med ett x-tra beröm till Sofia H.

Rapportera

Rapportera

• 18 jun 2009 Anna H

Härligt jobbat i går! Själv ser jag fram emot dagens träning nu när regnet öser ner...

Rapportera

Rapportera

• 17 jun 2009 johanna lind

har lagt in dagens matchbilder precis
    bra jobb idag tjejer, nu taggar vi till nästa match, och försöker avsluta vårsäsongen lika bra som vi började den! :)

• 11 jun 2009 Bengan

På lördag ska Tova och jag åka och se Kristianstad mot Stattena i damallsvenskan. Vill någon mer följa med hör ni av er till mig. Matchen börjar 16:00.

Rapportera

Rapportera

• 9 jun 2009 Videohighlights Boda-Madesjö

För er som är intresserade av att se highlights från Div 5 matchen mellan Bodabruk GoIF och Madesjö IF C så finns det videoklipp att hitta på MAPTV, www.mapersson.se (länken ovanför).