På MAPTV, mapersson.se har Arif Dodkanlou fått lämna över veckans spelarefackla till en annan ung och duktig spelare, Daniel Ahonen.

Rapportera

Rapportera

• 28 jun 2009 Anders T

Div 2 Madesjö- Sjöbo 4-4 ( 2-1)
    Sjöbo tar tag i matchen från början mot ett väldigt passivt hemmalag.Man tar rättvist ledningen med 1-0 i den 12 min.Efterhand jobbar vi oss in i matchen och resten av halvleken är det vi som för spelet. 1-1 Issa
    på ett skott strax utanför straffområdet efter ett lång inkast in i Sjöbos straffområde.I den 34 min tar vi ledningen genom Lisa M som på Issas frispark gör 2-1 fri i straffområdet.
    Vi har även ett stolpskott så resultatet är helt rättvist. I början på den andra halvleken får vi en frispark som Isabelle skjuter via målvakten i mål. Vi tror nu att matchen är vunnen men detta blir en väckarklocka för Sjöbo som 2 min senare gör 3-2 på straff. Efter detta mål blir vi väldigt passiva och bekväma. Vi skapar några kontringslägen men avsluten är tama.I den 63 min får vi ett inkast nära Sjöbos straffområde där vi inte får uppträda så tafatt som gjorde i denna spelsekvens. Sjöbo vinner boll, spelar ett långt uppspel som via en misslyckad rensning i vår backlinje hamnar hos en Sjöbo spelare som fri med Tova (som gör en bra räddning på första skottet) forcerar in sin egen retur. Matchen är helt öppen med ett litet övertag för bortalaget.Vi gör 2 byten för att få lite energi i laget och i den 84 min gör Isabelle 4-3 efter pass från Emelie E även detta mål efter ett långt inkast in i motståndarnas straffområde. Tyvärr klarar vi inte av att bevaka vål ledning utan Sjöbo kvitterar i den 90 min efter en dubbelhörna och ett skott utanför straffområdet. Vi får skylla oss själva att vi inte kunde knyta till säcken när vi gjorde 3-1 i början på den andra halvleken samt att vi inte klarade av att behålla vår 4-3 ledning i slutet på matchen. Idag får Isabelle som gjorde tre mål och spelade fram till ett samt Anna H
    ett X-tra plus.

Rapportera

Rapportera

• 28 jun 2009 Bengan

Under rubriken dokument finns ytterliggare lite info om Gothia.

Rapportera

Rapportera

Ny info om Gothia finns under Gothia cup 09.

Rapportera

Rapportera

• 24 jun 2009 Anders T

Vi behöver 2-3 spelare som har möjligheter att deltaga på fotbollsskolan med Gula Grillen i Kungshall