• 30 aug 2009 Anders T

Div 2 Madesjö-Kristianstadstjejerna 1-2(1-2)
    Vi får en mardrömstart på matchen med ett 0-2
    underläge redan efter 7 min (vi tog inte vårt ansvar
    i markering eller arbetsfördelning när Kristianstj trampade gasen i botten). Vi reducerar nästan omgående när Helen E gör 1-2 på Isabelle P fina framspelning. Vi lyfter oss ordentligt efter målet och
    presterar en riktigt bra halvlek. Vårt försvarsspel som darrade i matchinledningen blir bättre och bättre och
    vi skapar ett par riktigt bra möjligheter till kvittering
    (närmast är Anna K som på ett inlägg från Lisa M
    skjuter mitt på målvakten).Andra halvleken är jämn spelmässigt.Det skapas inte så många klara målchanser.Vi har en bra möjlighet men Emelie
    skjuter över när hon kommer loss från sin bevakning strax utanför straffområdet.Sista 10 min går vi ner på en trebackslinje men vi har inte kraft nog att åstakomma en kvittering.Vi gör spelmässigt en av våra bättre matcher mot Kristianstadstjejerna
    (som har vunnit alla sina matcher i höst)
    Trots att vi har spelat bra de senaste 2 matcherna
    får vi inte med oss några poäng,vilket känns tungt.
    Men den inställningen som vi visade efter den chockartade inledningen på matchen var enastående. Samtliga spelare får klart godkänt .