1000 tecken kvar

Gästbok

• 13 sep 2009 Anders T

Div 2 Madesjö-Södra Sandby 4-2 (3-1)
    Vi börjar matchen väldigt avvaktande och det är inte samma energi i vårt spel som senast.
    Södra S har den första klara målchansen men frisparken tar i stolpen. Vi kommer bättre in matchen efter hand, vi flyttar upp
    vårt spel på motståndarnas planhalva samt
    vinner mer boll centralt.Vår bästa period på hela matchen har vi mellan minut 24- 31 då vi på 7 min gör ställningen till 3-0 genom mål av Emelie samt Lisa M gånger 2. Vi släpper onödigt till en reducering till
    3-1 vilket är halvtidsresultat.
    Andra halvleken flyttar Södra S upp sina possitioner och skapar en del chanser(ett skott i stolpen). Vi har några omställningar
    där vi kommer runt på kanterna men inspelen och avslutningarna i motståndarens box är svaga. I den 76 min får Södra S en frispark. Skottet är otagbart
    vi ribban och in i mål. I match min 82 får vi en hörna som Isabelle slår och Lisa M möter perfekt och nickar in 4-2.Därefter
    stänger vi matchen och tar 3 viktiga poäng.
    Vi gör en okej match där våra 7 min i första halvleken ligger till grund för segern.
    En jämn laginsats med ett + till Lisa M

Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2009 Mia

Grattis till en ny seger. Bara jobba på de sista 2 matcherna nu, så hoppas jag att det går hela vägen. Lycka till!!

Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2009 Emelie

Hahaha, ja fia ända in i kaklet!! de roligaste är att mamma själv var så jävla nöjd :)

gott med vinst igår tjejer!!! bra jobbat :)

Rapportera

Rapportera

• 12 sep 2009 Erika

Samling till kalmar matchen är 13.00. Matchen är kl 15.00 in på gröndal i kalmar.