Har jag missat att lägga in mål eller passningar får ni meddela mig.

Rapportera

Rapportera

• 24 aug 2009 Anders T

Karlskrona-Madesjö 1-0(0-0)
    En tung förlust i en match som vi spel och chansmässigt är bättre än Karlskrona. Vi skapar i den första halvleken 2-3 klara målchanser men just nu får vi ingen utdelning.
    Andra halvleken är spelmässigt jämnare än den första.Karlskrona kommer till ett avslut i vårt straffområde efter en omställning men Tova gör en reflexräddning och tippar bollen över.Vi har 2 bra skottlägen i och utanför motståndarnas straffområde men avsluten är tama. Sista delen av matchen trycker vi på och har 2 st dubbelhörnor men målchanserna uteblir.När det återstår 2 min får Karlskrona en hörna som så småningom resulterar i deras segermål.
    Vi gör en helt ok match men det gäller att förvalta dom målchanser som vi skapar.