Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 21 aug 2009 Bengan

Ni som vill hänga med in till Lindsdal och se matchen Lindsdal - Kalmar ska vara på Madesjövallen senast 18:15. Ni som vill bli hämtade meddela mig via SMS eller gästboken senast 17:00.

Rapportera

Rapportera

• 18 aug 2009 Anders T

Div 2 Lindsdal-Madesjö 2-1(1-0)
    Ett prestige derby där det var mer kamp än skönspel.Lindsdal bestämde det mesta på planen tack vare ett enkelt försvarsspel och
    att man vann mycket närkamper.Vi hade svårt att skapa några riktiga farligheter .Det var på vår högerkant som vi hade det lättast
    att ta oss fram och skapa försök till målchanser. I den 25minuten vinner lindsdal bollen utanför vårt straffområde, bollen hamnar hos Amanda F som får en straff i situationen som uppstår i vårt straffområde.Josefine B gör inget misstag och Lindsdal tar ledningen i matchen.Resten av halvleken är det Lindsdal som bestämmer spelet.
    Andra halvleken är snarlik den första.Lindsdal utökar sin ledning till 2-0 när Amanda F styr in inspelet från Åsa Nylander i min 60. Anna K som har haft ett par avslut under matchen får i den 67 min på ett skott utanför straffområdet som går i en båge över Lindsdals målvakt i mål. Vi gör något spelarbyte och tar över matchen
    efter hand .Närmast en kvittering är Lisa M men skottet tar i ribban.Vi har svårt att skapa några riktigt heta målchanser sista 10 min.Vi lyfter in mycket boll i Lindsdals staffområde men chanserna uteblir.
    Bra insater av Tova L i mål samt Sofia H
    och Jonna J som gjorde ett piggt inhopp

Rapportera

Rapportera

• 18 aug 2009 johanna lind

nu finns dt bilder från helgens match mot glimåkra :)

Rapportera

Rapportera

• 18 aug 2009 Motståndare

Ni kommer att ta seriesegern. IFK är inget hot utan Mama. Grattis i förskott.

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2009

ja referat från lindsdals matchen borde väl också komma eller??

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2009 MIF

Kommer det inget referat från matchen mot Lindsdal??

Rapportera

Rapportera

• 16 aug 2009 Anders T

Div 2 Madesjö-Glimåkra 2-1(2-0)
    vi tar tag i matchen från början och skapar tack vare bra rörlighet samt att vi kommer runt på vår vänster resp högerkant en handfull målchanser inom 15 min. 1-0 kommer i den 33 min genom Emelie E som fri i straffområdet, efter ett inspel från vänsterkanten avslutar mitt på målvakten men kan stöta in sin egen retur.Vi fortsätter att producera målchanser och i den 40 min frispelar Lisa M Anna K till höger i straffområdet och det står 2-0 vilket också blir halvtidsresultatet(vilket var i underkant).
    Gästande Glimåkra gör en blek första halvlek och skapar i stort sett inte en riktig målchans.
    Vårt fina spel från den första halvleken fortsätter ca 10 min i den andra halvleken,
    men sedan tappar vi koncentrationen i vårt passningspel samt att vi blir orörliga.
    Glimåkra spelar med en 3- backslinje och vinner lite fler bollar centralt. I min 76 gör gästernas Veronica Persson 2-1 på ett vackert långskott. Sista delen av matchen
    blir onödigt spännande men matchen slutar 2-1 .
    vi gör en riktigt bra första halvlek där hela laget förtjänar beröm med ett X-tra plus till Lisa M samt Jonna J och Anna K. I den andra halvleken blir vi passiva och ängsliga, kommer även lite fel i possitionerna och det måste vi förbättra.