Supergrattis !!! Verkligen bra gjort. Det är tufft i toppen har jag förstått :) :)

Rapportera

Rapportera

• 31 aug 2010 Helen

Tack Ann-Louise. Tyvärr blev det ingen seger idag men ingen förlust heller. Dessa underbara tjejer spelade oavgjort och tog med sig 1 poäng från Spjutstorp. Första halvlek var vi lite försiktiga och vågade inte fylla på ordentligt vid anfall. men i andra halvlek efter Korres fantastiska nickräddning som resulterade i hörna istället för mål så kom våra tjejer och Spjutstorp ska vara glada att de slapp plocka ut bollen från mål både 2 och 3 ggr. Vilken spurt ni lägger in de sista 10 min.Ni är fantastiska :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 31 aug 2010 Ferngård

Lycka till töser F10 på matchen idag:) håller tummarna på bra spel som resulterar till seger.    :) :)

Rapportera

Rapportera

• 30 aug 2010 Helen

Grattis till segern F-99. Härligt jobbat :) :)

Rapportera

Rapportera

Du behöver inte missa den Cajsa. Du kan bo hos oss :) :)

Hej!
    Jag har varit hemma från skolan idag, men jag har vilat så jag kan vara med i morgon :)

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2010 Helen

Felicia in och titta på tabellen. :)

Rapportera

Rapportera

Seger mot Sjöbo idag, där ni visade vilken styrka ni har. Efter att Sjöbo tagit ledningen med 1-0, fick de ordentliga krafter och vi fick kämpa och kämpa men lyckades reducera innan halvlek. Men i andra halvlek gick ni igång riktigt, ni började rulla boll och helt plötsligt var det Sjöbo som fick jaga och jaga. Ni vänder den här matchen till vinst 4-1 och det med en fantastisk kämpainsats och suveränt passningspel och en vilja som jag nog inte sett hos er tidigare.En stor eloge till er alla. Det är säkert många med mig som tycker att ni är helt fantastiska. :) :)

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2010 Jörgen

Vilken KIFFA dag! Då plockade F99 en ny "skalp" genom att slå Vellinge med 2-0. I förhållande till föra matchen fanns det chanser på båda håll. Vi tog ledningen genom att Bella påspassligt såg ett dåligt tillbaka pass från Vellinge. Nästa mål var en snabb omställning där allt börjar med att vi vinner boll långt ner på vår plan halva sedan går bollen till Nellie på topp som snyggt förlänger den vidare till snabbe Fanny som är säkerheten själv när hon kommer ensam mot målvakten och 2-0 var ett faktum. I dag var det nog vår förmåga att ställa om snabbt framför allt i första halvlek som var kul att se. Andra halvlek var böljande med lite mer beslutsamhet så hade vi gjort något mål till. Matilda, va tyckte nu farmor och farfar? Kommer de fler gånger och tittar? Sov sött tjejer ni är för bra :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)