Jag kommer inte på träningen i morgon. :( :/ :(

Ja lite flyt hade inte varit fel. Men skratt har vi haft både dit och hem kan jag säga :)

Rapportera

Rapportera

• 5 sep 2010 Jörgen

Det blev en lång resa idag utan att få några poäng med oss hem. Egentligen fick vi en hint om hur det skulle gå när vi stannade vid Elineborgsskolan :) . Vi vred på kartan och gnuggade geniknönlarna utan riktig hitta var Harlyckan IP låg. Hade vi frågat mannen med hunden så hade han kunnat berätta att vi var 50m ifrån IP. Vi tog en extra tur inom stan istället. Efter att ha lånat en toa i en tipsaffär och fått rådet att köra tillbaka där vi kom ifrån och 50m extra så skulle vi hitta IP. Det tog 47sek så låg vi under med 0-1. Vi hittade inte riktigt rätt i postionerna och var inte riktigt på "tå". Efter 12 minuter kvitterade vi genom ett långskott från Matilda. Resultat mässigt var det utjämnat men inte spelmässigt, vi hade det jobbigt. 3 minuter senare tog Eskil ledningen efter en av många bra hörnor från dem. Vi höll ut till halvtid. Andra halvlek första nio minuter var ruggigt bra. Eskil var inte över halvplan och vi hade 3 otroligt bra chanser men deras mållis höll dem kvar i matchen. Hade det varit i våras så hade matchen varit avgjord men dessa lag är bättre. Nu började spelet jämna ut sig och det böljade fram och tillbaka. Efter 1-3 som kom på en hörna lyckades vi inte vaska fram fler chanser.
    Hur skall man då slå Eskil? Skicka dem på 1½ timmes bilresa, vara på tå och ha lite flyt i den bra perioden. Vi var nära men totalt sett över matchen var de bättre och Eskil är kanske det bästa laget vi mött. Så tjejer ta med er det som ni gjorde bra idag och sk-t i det andra. Det kommer fler vinster och mer skratt framöver så upp med humöret för ni är BRA. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

• 2 sep 2010 Helen

Då var ännu en match avklarad för F-00. Det blev ännu en seger och de är väldigt svårstoppade våra tjejer. Idag stod Hammenhög/Borrby/Skillinge för motståndet och kämpade tappert men det är inte lätt att få stopp på våra tjejer när de kommer igång med sitt fina passningspel. Och när BSH fick sin målvakt skadad kom det in en utespelare som var svår att göra mål på. Men till slut så lyckades vi knäcka nollan för henne men hon gjorde många fina räddningar som gjorde att resultatet inte blev större än det blev.Seger 12-2. Härligt att ni kan ladda om gång på gång när matcherna ligger så tätt. Vila er nu så ses vi på onsdag. Då ska vi träna in en ny hörna. Ni är Super. :) :)