hej vilket set ska vi ha imorgon :) :) :) :)

• 22 aug 2010 Jörgen

Då var första matchen avklarad i serie A och det blev 1-5 mot LB07.
    Man kan förlora på olika sätt och igår förlorade vi med flaggan i topp.
    Vi hade en bra inställning och tänkte ge dem en riktig fight och det gjorde vi.
    Vi ser att spel förståelse och teknik är väl så god som de som ifjor vann denna serien
    LB07 tog ledningen med 1-0 3 minuter innan halvlek och då hade vi haft en hel del lägen där vi kom i 2 mot 1 situationer utan få till det sista. Spelet ute på plan var jämnt med bra kombinationer och tufft närkampsspel mot ett betydligt längre lag än vårt.
    Vi var ordentligt trötta i halvlek och lite molokna efter deras mål.
    Andra halvlek fortsätter som första det är jämnt och tätt. Då kommer den här 2-1 en situation som denna gång går hela vägen och 1 – 1 är ett faktum. Vi är på gång!
    Tyvärr så kommer deras ledningsmål endast 3 minuter senare.
    Vi ger inte upp men när de får 4 – 1 då inser vi nog alla att detta blir svårt och vända.
    LB07 är ett bra lag så det är ingen skam att förlora mot dem men 1- 5 känns inte rätt.
    Vi tar nya tag och det är match igen på onsdag

Rapportera

Rapportera

• 20 aug 2010 Fanny D

Jag kan inte komma idag på träningen!!!!!!
    Jag ska handla tills imorgon för Konrad fyller år!!!!

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2010 Helen

Glöm inte bort KIFFA dagen den 29/8.

Rapportera

Rapportera

Tack alla tjejer för 2 härliga dagar på Köpingebro IP.
    Tack till Kökschefen Suss, Inköpschefen Carina ekonimiansvarige Petra, grillmästarna Stefan Magnus och Jeanette. Andra i köket Petra, Carina Catarina och Tina. Städpatrullen. Domaren Jonathan, Målvaktstränaren Hanna, Josefin Rydle, Sövestads tjejer med tränarna, Vattenkrigsmästarna Jörgen och Oscar och till alla andra som hjälpt till dessa 2 dagar. Hoppas jag inte glömt någon. JÄTTEKUL