Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Tack för den rättelsen Lindhe! ;)

Rapportera

Rapportera

• 8 mar 2014 Johan Lindhe

Bra skrivet som vanligt Dan och Oskar! Det var dock Robin L som slog inlägget i första halvlek och Jimmy B som missade öppet mål! Rätt ska va rätt ;)

Rapportera

Rapportera

• 8 mar 2014 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Bromölla- Tollarp (0-0) 2-1 slut!
    Målskytt: Daniel Nilsson 1.
    Första halvlek var jämn Tollarp har ett friläge i 32a min. Daniel slår en boll längs mållinjen men Robin L. missar öppet mål, i anfallet efter är det Bromöllas tur att missa sitt friläge. Dock gick Tollarp miste om en straff mitt i halvleken då Jimmy B. blev omkullsparkad men domaren tyckte tvärtom så det blev frispark till hemmalaget istället.
    Daniel Nilsson presenterade sig i 59e min. då han satte en frispark från c.a 23m i målvaktens vänstra kryss ett vackert mål,Tollarp spelar nu bra och har ytterligare ett par läge, men Bromölla kvitterar i 80e min. inspel från sidan och öppet mål 1-1. Matchens sista spark avgör matchen domaren och linjemannen har olika uppfattningar om bollen är inne då det är ett underkant ribba skott men det döms mål och därmed 2-1 till Bromölla, tur det ej var spel om poäng idag.
    Såg bra ut långa stunder men där fanns också svackor imellanåt.

• 7 mar 2014 Tifare

Stämmer det att tif mötte kff igår? Hur gick det i så fall?

Rapportera

Rapportera

• 2 mar 2014 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tomelilla-Tollarp (1-0) 2-4 slut.
    Målskyttar: Artan Aijla3-Johan Persson1.
    Första halvlek liten fördel Tomelilla, Önnervik gör några bra räddningar men kan ej hindra 1-0 till hemmalaget i 43e min.
    Andra halvlek tar vi över direkt och Jimmy Björk serverar Johan Persson i slottet som nickar in 1-1, sedan blir det Artan A. show 1-2 på nick efter en utmärkt hörna av Jimmy B., 1-3 Artan igen frispelad av Wandelin och 1-4 återigen Artan som får en utsökt passning från Jimmy B. och gör ett drömmål från 25m. en lobbvolley över Tomelillakeepern.
    Dessutom brände vi några friläge men det gjorde även Tomelilla.
    Såg bra ut helst andra halvlek Önnervik stabil i målet, mittbackar och ytterbackar gjorde sitt, på mitten regerade Marcus S. och framåt glänste Jimmy B. med bl.a 3st. målpass och utmärkta hörnor. och så Artan A. som den måltjuv han är behövde han c.a 30 min. för att göra 3 mål.

Rapportera

Rapportera

• 2 mar 2014 Supporter

Fullgoda ersättare är att ta i, jag nöjer mig med ersättare. Personligen tycker jag att alla som försvann höll högre kvalité än de som tillkommit. TIF kanske kan bli starkt som lag men det individuella oroar mig mer.

Självklart hoppas jag att TIF krigar på och kniper ett nytt kontrakt, fast det kommer bli oerhört tufft. Staben har ett par matcher på sig att räta ut sina frågetecken. Serien är spännande med många nya lag.

Lycka till i eftermiddag!

Rapportera

Rapportera

• 1 mar 2014 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Imorgon kan man väl säga att säsongen börjar för oss supportrar med match mot Tomelilla borta, vi mötte ju Tomelilla 17.3-13 i en träningsmatch och vi vann med 1-0 Jimmy Björk målskytt iden matchen, sedan möttes vi i serien och där blev det förlust i bägge matcherna för oss, vi klarade dock oss kvar i trean efter en mirakulös avslutning med vinst i de tre sista matcherna, medan Tomelilla hade det tyngre och ramlade ner i Div.4. Under " Silly Season" perioden hände det mycket vi tappade spelare som vi aldrig trodde skulle lämna föreningen inte mindre än 6st. startspelare försvann, och det såg mörkt ut men de värvaransvariga har gjort ett gott arbete och och fått ihop fullgoda ersättare. Nu är det bara att önska spelare och ledare LYCKA TILL 2014 då vi kommer i en ny trea, med idel nya lag endast Bromölla är kvar sen 2013!!!!

Rapportera

Rapportera

• 9 feb 2014 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-Åhus HBK 2-4.
    Målskytt:Artan Aijla 2.
    Årets första träningsmatch var mot HBK ,och tränarestaben matchade en del nyförvärv och juniorer idag första 20min. var vi som yra höns och HBK gjorde 4-0 som det också stod i halvtid.
    I andra hittade vi mer rätt i våra positioner och vann den med 2-0 bägge målen gjordes av den "gamle" skyttekungen Artan A. och det var ju roligt att se att Artan har målfarligheten kvar, för övrigt byttes det friskt i båda lagen.