Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Svar till supporter: Målvakt: Johan Lindhe
    Backlinje:Beznic Llazani-Vleron Bastohaj- Daniel Nilsson-Theodor Strömberg.
    Mittfält: Daniel Wandelin-Rikard Svensson-Viktor Dahl-Jens Fredriksson.
    Forward: Johan Persson-Artan Aijla.
    Ersättare: Marcus Svensson-Andreas Sterner-Max Billgren-Daniel Edvardsson.
    Fattas gör också vår målmaskin Sebastian Siversson som ej spelat en enda minut i år vet ej hur han tänker med fotbollen, men vi HOPPAS verkligen att han spelar denna säsongen, en tränad "Sebbe" snittar säkert 10-15 mål i trean vi tror också att han är skillnaden imellan en mittenplacering i serien eller att harva i botten.

Rapportera

Rapportera

• 27 mar 2014 Supporter

Hur såg startelvan ut? Tungt med 0-4 mot ett div 4 lag.

Kämpa på!

Rapportera

Rapportera

• 26 mar 2014 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp- Hanaskog (0-0) 0-4 slut.
    Första matchen för denna säsong på naturgräs i Degeberga slutade med ett fullständigt haveri ,vi var hjälpligt med i första halvlek men ej något skott på mål, och värre skulle det bli, Hanaskog rivstartar andra halvlek med att göra 0-1 på frispark i 53e min. sedan rullade tre bollar till in med jämna mellanrum, en rejäl chans hade vi och det var Artan som missade öppet mål på Wandelins inlägg.Det är bara att glömma detta och ta nya tag på träningslägret i Falkenberg.

Rapportera

Rapportera

• 22 mar 2014 Undrande

Tack för infon!

Många som kommer göra div 3 debut i år :)

Rapportera

Rapportera

• 22 mar 2014 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Svar till undrande: Målvakt Christian Önnervik-
    Backlinje: Max Billgren-Vleron Bashotoj-Daniel Nilsson-Andreas Sterner
    Mittfält:Rikard Svensson-Viktor Dahl-Beznik Llazani-Jens Fredriksson
    Forward: Robin Lindskog-Jimmy Björk skada på Jimmy efter c.a 10 min. Theodor Strömberg ersatte.
    Andra halvlek ersattes Max Billgen med Mikael Persson + att vissa av spelarna bytte positioner

Rapportera

Rapportera

Stark poäng!

Hur såg startelvan ut med så många ordinarie borta?

Rapportera

Rapportera

Ronneby BK- Tollarp (0-1) 2-2. slut.
    Målskytt: Jens Fredriksson 2.
    Ett reservbetonat Tollarp mötte serie konkurrenten Ronneby på Svängstads i.p, idag saknades Artan A.-Marcus S.-Daniel W.-Johan P.- Sebastian S.?-Jimmy B. var med c.a 10 min. sedan skadad men ersättarna stod upp bra.
    Matchmin. 27-30-32-33-55-67 vad menar jag med dessa siffror jo då gjorde vår målvakt Christian Ö. helt fantastiska räddningar för övrigt var han bäst på plan, vad hade vi själva att komma med? Teodor S. har bra läge 23e och 44e min men lyfter bollen utanför vi tar ledningen i den 41min då Jens F. gör sitt första mål iTollarps tröjan genom nick på Viktor D. utmärkta hörna.
    Ronneby kvitterar till 1-1 i 52a min ,Robin L. skjuter ett bra skott i 75e min. keepern räddar dock .Robin gör sin bästa match idag så här långt, Daniel N.drar en frispark i ribban i 81amin,Daniel gör en bra match med fina brytningar och crosspassningar.
    2-1 till Ronneby i 86e min. ser ut att bli segermålet men Jens F. får sista nicken 2-2