Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Gästbok

• 2 jan 2014 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp 1-Vanneberga 2. 6-2.
    Målskyttar:Teodor Strömberg 3- Karl Svensson 2- Viktor Henningsson 1
    Det blev en ny vinst ikväll och det var inget snack om saken det stod 4-0 till TIF innan Vanneberga fick sitt första mål, roligt att se att juniorerna tar för sig,sedan har vi rutinen längst bak såsom Önnervik i målet och Marcus S. och Besnik L. på backplats. Matchens LIRARE Teodor Strömberg!!

Målskytt: Oskar Mårtensson 2.
    Jämn match men tyvärr fick vi tre st. utvisningar och en straff imot oss och då blev Bromöllas bästa lag för svårt.

Rapportera

Rapportera

• 29 dec 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Bergkvara AIF som vann sin Div.4 Serie och gick upp i Div.3 och som skulla spelat i samma serie som Tollarp har enligt deras hemsida dragit sig ur på grund av att många spelare valt att hoppa av, budet om att ta deras plats har gått till Saxemara som blev 2.a i Div.4 Blekinge den serien som Ronneby B.K vann, om man skall se något positivt i detta för Tollarps del så är det närmare till Saxemara än Bergkvara.

Rapportera

Rapportera

Tollarp 1- Österslövs IS 5-2.
    Målskyttar: Marcus Svensson2-Besnik Llazani 2- Elias Skölling1.
    Österslöv gick på knock tog ledningen med 2-0 innan TIF vaknade och de tog sedan över matchen 2-2 i halvlek. TIF rullade in 3st bollar till i andra halvlek och matchens lirare blev Besnik Llazani!

Rapportera

Rapportera

• 27 dec 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp 2- Venestad 2-1.
    Målskyttar: Oskar Mårtensson1- Robin Lindskog 1.
    Kim Jeppsson hade dragit på målvaktshandskarna ikväll och han gjorde en utmärkt match, roligt att se "Pinnens" grabb Oskar i aktion han gjorde ju även 1-0 målet och det är nästa generation som man skall följa!