Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Gästbok

• 3 maj 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-Hörby (0-2) 1-5s
    Målskytt: Adrian Strömberg1.
    Finns väl bara ett ord om denna matchen och inställning PINSAMT,nu börjar det bli för mycket även för oss,orkar ej skriva något referat så dåligt var det.

Rapportera

Rapportera

• 25 apr 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Klippan-Tollarp (0-0) 3-0s.
    Frånvarande idag Artan A-Oskar M-Stefan L-Jon P-TeodorS-Robin L-Viktor D. Jimmy B på bänken spelade ej,det blev ett lag än då men vi har ej mycket att komma med ändå 0-0 i halvlek,Önnervik gör några fina räddningar och håller oss kvar i matchen.
    Ett målvaktstavla gör att KFF kan ta ledningen Önnervik tappar ett inlägg och så returen i mål i 48e min.1-0,vår enda målchans värd namnet är när "Adde" löper förbi siste mannen i KFF men keepern gör sig stor och räddar i 53emin, så rullgardin ner i 60emin Önnervik drar ner en fri KFFspelare med utvisning som följd, Kim J hoppar in som målis men är chanslös på straffen 2-0, och med 10 man är vi totalt chanslösa,och 3-0 kommer i 72amin GAME OVER.
    Något positivt idag? Tänk om alla hade viljan som "Adde" och Vleron att göra något extra, även Marcus S gör sitt jobb som vanligt.Ledamot i styrelsen för TIF tyckte att vi är för negativa mot laget,men vad var positivt idag ett mål i nacken och vi är körda.

Rapportera

Rapportera

Årets första bortamatch och vi möter Klippan en av seriefavoriterna,senast vi möttes var 2002 då blev det förlust borta med 0-2 och vinst hemma 2-1 målskyttar Mattias Thurban- Jesper Yngvesson.
    Andra halvlek mot Glimåkra såg stabil ut, kan vi "sno" någon poäng idag får det väl räknas som ren bonus.
    ETT STORT LYCKA TILL IDAG!!!!!!!

Rapportera

Rapportera

• 18 apr 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-Glimåkra (0-1) 3-1s.
    Målskyttar: Adrian Strömberg 2-Isac Widerström 1.
    Första halvlek var en kopia av Kågerödsmatchen ängsligt och tafatt, Glimåkra tar ledningen 0-1 i 23e min.inspel i boxen och så var det mål, och vi skapade inget.
    Till andra halvlek kom tre nya in nämligen Viktor D.-Oskar M.-Adrian S. och då hände det grejor med en gång, Oskar slår en perfekt crossboll till " Adde" som sprintar ifrån sin back och rullar in 1-1 i 49e min. i 51amin. långt inkast av "Adde" nick bort av försvarare men till Isac som drar till på halvvolley från 25m.och den sitter i målvaktens högra hörn 2-1 till TIF. 57e min skjuter Marcus stenhårt i krysstolpens insida det skottet var värt ett bättre öde, "Adde" friläge i 64emin, men blir kapad av keepern som blir friläges utvisad, och så spiken i kistan " Adde" skjuter i steget 3-1 på Oskars fina pass. Oskar har själv ett genombrott i 85e min men tätt utanför,Glimåkra åker på en utvisning till i 86emin Seger för coacherna idag som förändrade

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-Kågeröd (0-1) 0-2s.
    0-1 i matchmin.1 har vi varit med om detta innan, ja förra året hände det ofta att vi var i underläge efter de första 10min. det blir att jobba i uppförsbacke hela tiden,vi skapade inget i första halvlek och det gjorde inte Kågeröd heller men de var i ledning och bevakade denna.
    Eftersom det är fria byten så trodde man att det skulle göras någon förändring i andra halvlek men den kom ej förrän i 65emin då Jon P kom in i stället för Stefan L. och i 67e min. då Artan kom in istället för Simon S. matchen punkterades på en väl avlagd frispark i 71a min.0-2, Oskar M har friläge i 73emin men rullar utanför, sen har Artan en klack utanför någon min senare det var allt vi hade att komma med. Nej detta såg ej bra ut,vill ej skriva vad jag känner innerst inne.

Rapportera

Rapportera

2007 mötte vi Kågeröd senast det blev förlust borta 1-2 och vinst hemma 4-1 målskyttar då Per-Ola "Pinnen" Mårtensson-Johan Persson-Rikard Larsson.
    Äntligen drar årets säsong i gånga,och det skall bli spännande att se var vi står i år, träningsmatcherna har varit blandade med bra spel periodvis i matcherna men även kraftiga "dippar".
    Förhoppningsvis är vi på tårna idag och kan ro hem 3poäng, det är ju viktigt att få en bra start på säsongen.
    Ge nu järnet idag grabbar och ETT STORT LYCKA TILL!!!!!

Rapportera

Rapportera

• 6 apr 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-Önneköp(1-2) 2-3 s.
    Målskyttar: Adrian Strömberg1-Anders Sköld1.
    Dåligt genrep bra premiär får hoppas att det talesättet stämmer fortfarande,en håglös första halvlek visserligen 1-0 på en genomlöpning av "Adde" i 12emin. men sedan var det Önneköp som både utjämnade 1-1 och tog ledningen 1-2 på grova TIF misstag.
    1-3 på straffspark Önnervik räddar men returen i mål. "Adde" skall rulla in 2-3 i öppet mål i 70e min men träffar stolpen,men det blir ändå 2-3 när Anders S. nickar in en hörna i75e min.
    Härligt att " Adde" är tillbaka igen i fadershuset,och att Jon Paradis gjorde sina första 30min i TIFtröjan. Borta idag Jimmy B.-Viktor D.-TeodorS-skador,Artan A-Simon S-Kim J. A andra orsaker.

Rapportera

Rapportera

• 27 mar 2015 Supporter

Kanonspel mot Sölvesborg, vinst med 2-0 och det visar att ni har klass om ni bara vill!!!
    Nu lämnade ytterligare en spelare, Jens Fredriksson för Åsums BK. Var inte Tollarp överrens med Jens om säsongen 2015?
    Hur ska klubben tackla detta? Finns det spelare på väg in i truppen så hade det varit roligt att veta för en aningen bekymrad supporter.
    Det kommer skador och avstängningar under seriespelet som kräver en trupp att tackla detta.

Rapportera

Rapportera

• 24 mar 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Sölvesborg-Tollarp (0-0) 0-2slut.
    Målskytt:Jimmy Björk2.
    Så skall det se ut grabbar en fröjd att se er spela boll i kväll,och en stark skalp mot Div.3laget Sölvesborg.
    15e min. "RilleS" som gör sin bästa match så här långt frispelar Jimmy B men keepern går ut och skär av vinkeln,22amin en akrobatisk räddning av "Cribbe" nere vid stolproten,spelet böljar fram och tillbaka men 0-0 i halvtid.
    48e Min bryter Kim J på mitten släpper till Artan som i sin tur frispelar Jimmy B som iskallt chippar in 0-1."Cribbe" gör ännu en formidabel räddning på nick i 51a min, och i 70e min boxar han över efter ett kanon skott från 20m, på tal om kanonskott så får Jimmy B På en rökare i 75emin rakt upp i nättaket ett ur tjusigt mål 0-2.
    Beröm till alla ikväll, men "Cribbes" målvaktsspel var fantastiskt.

Rapportera

Rapportera

• 21 mar 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Hanaskog-Tollarp (1-0) 1-0s.
    Så var det dags att möta ett div.3 lag nämligen Hanaskog på naturgräs, och det blev en jämn tillställning,ett visst övertag för Hanaskog i första halvlek, då gjorde de också matchens enda mål en boll in i boxen i den 27e min ställde Önnervik och 1-0,45emin har vi läget men Simon S skall göra en gubbe extra så rinner den chansen ut i sanden.
    Sista 30min gör vi riktigt bra med och här skulle någon av Simon S eller Jimmy B gjort något mål,men antingen stod Joel Ringström i vägen eller så lyckades vi få bollen utanför, men vi skapade chanser, men oj vad det saknas en "Killer" som kan sätta dit bollarna.
    Stort beröm till Stefan Lopar och Andreas Sterner idag.
    Borta idag var J.Paradis-M.Svensson-A.Aijla-R.Lindskog- T.Strömberg.