Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Gästbok

• 11 jun 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp- Eslöv (0-1) 1-2s.
    Målskytt: Adrian Strömberg1
    Idag skall vi ej klaga på er grabbar ni gör en fullt godkänd insats mot ett topplag,men vad hjälper det när vi förlorar men idag kämpar ni och ger allt, med lite flyt så hade vi fått en smakstart i denna match tänker på Björks läge efter 3min där keepern i Eslöv gör en kanonräddning,sedan så får Eslöv ett läge i 9emin men skjuter i stolpen och på returen blir det ribba in och 0-1,någon min senare träffar vi stolpen och och i 20e min träffar Marcus S ribbans underkant men här går bollen ej in typiskt för ett lag i motvind. 2-0 kommer i 56emin , men så äntligen lyckas "Adde" få in reduceringen i 68e min på ett skott i straffområdet 1-2 , vi går för en kvittering men Eslöv lyckas med en viss tur hålla undan. Roligt att se Filip Haak i TIF tröjan igen han gör det bra, så också Adrian S som ger allt och lite till härligt att se din vilja " Adde"
    Men 7poäng och 13-34 efter våromg. är katastrof,händer inget så lirar vi i 5an 2016.

Rapportera

Rapportera

• 6 jun 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Eket-Tollarp (2-0) 6-1s.
    Målskytt: Simon Strömberg1.
    Två lag som stod på samma poäng nämligen sju så man förväntade sig en jämn tillställning, men icke sa nicke vi blir totalt krossade, det är en skam att ni ej står upp för klubbmärket.
    Eket har två läge i första och sätter båda,Dahl skulle haft straff i 15e min men ingen signal från domaren, Vleron kanonläge i 36e men han bredsidar utanför, Dahl har ytterligare ett bra läge innan halvlek men skjuter över, så 2-0 till Eket i halvlek.
    Vi går för en reducering , Oskar M kommer in i andra och i 55e skjuter han stenhårt över i ett bra läge i straffområdet, Artan rundar keepern i 58e min men skjuter i burgaveln, Eket kontrar och de gör naturligtvis mål 3-0 i 63e min, 4-0 i 65e, straff och 5-0 71a, Simon S reducerar till5-1 i 77emin stolpe in, men Eket hinner göra ett mål till innan eländet är över 6-1 i 80emin. Godkända idag finns inga som kan var nöjda med denna match, USELT kort o gott.

Rapportera

Rapportera

• 30 maj 2015 Supporter

Tror bestämt att det var Isac W som sköt i den 17nde minuten och att det var Vleron som skruvade in ett väldigt fint inlägg som Jimmy B sedan snyggt nickade in. Trevlig helg på er alla TIF fans!

Rapportera

Rapportera

• 30 maj 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-V. Karup (3-0) 4-0s.
    Målskytt: Jimmy Björk2-Timmy Löön1-Viktor Dahl1.
    ÄNTLIGEN EN SEGER.
    En debutant inledde målskyttet Timmy L.som öst in mål i juniorlaget stötte in en retur på skott utav Jimmy B I 17e min 1-0, Viktor D provar sen skottlyckan utifrån några min. senare och med lite touchar på några spelare letar sig bollen in i mål2-0,ett jättefint inlägg från Isac W når in till Jimmy B som skallar in 3-0 i 39e min.
    Andra halvlek så försöker V. Karup flytta upp spelet och vi blir lite försiktiga, men allteftersom halvleken lider så tröttnar Karup och i 77e min gör Timmy L en slalomåkning genom ett antal spelare, men keepern räddar, men väldigt företagsamt utav Timmy,anfallet efter så trycker den utmärkt spelande Jimmy B in spiken i kistan 4-0.
    Ett stort plus till den vikarierande keepern i TIF idag Filip som håller nollan idag, och dammsugaren Marcus S som håller rent som mittback, Vleron B med sitt energispel, ja hela laget skall ha en eloge.

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2015 kibbe

Jag halkar till när jag ska springa ut och kommer senare till bollen, som studsar snett på en urusel plan, men det är ett misstag absolut. Vad som händer sedan kan jag ifrån omklädningsrummet inte göra ett skit åt. Det har hänt åtskilliga gånger att någon gjort ett misstag som leder till mål, men det är bara jag som bär ansvaret för den här förlusten? Måste vara skönt för resten att vara på plan och ha en obefintlig inverkan på matchen. Jag har aldrig sagt rakt ut till någon att de är orsaken till en förlust utan brukar alltid ge denne en klapp på ryggen, bokstavligt talat eller mentalt. De få gånger jag gör grova misstag får jag också jävligt få "klappar på ryggen", men det bryr jag mig inte om. Däremot undrar jag varför jag bemödar mig att se personer i ögonen efter en match där de begått ett misstag när jag själv inte bemöts med samma respekt av vissa. Jag kan definitivt sänka mig till denna nivå om det är den önskvärda jargongen i laget.

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Kristianstad BOIS- Tollarp (1-1) 5-1s
    Målskytt: Jimmy Björk 1.
    Vi började piggt idag skapar ett par halvchanser innan Björk lyfter elegant in 0-1 med en chipp i 13emin,glädjen varar exakt i 3min då kvitterar Bois kommer lätt förbi på högerkanten och 1-1 är ett faktum, men vi spelar bra och Artan har friläge i 37e min men skjuter över och Bois fick en spelare utvisad i 35emin så kanske vi kunde skrälla. Men allt det här spolierades i 48e min när Önnervik gör ett fatalt misstag med bollen drar sedan ner en Bois spelare med frilägesutvisning och straff som följd och den sätter BOIS på Kim J som fick hoppa in efter "Cibbes" utvisning 2-1 sedan rasar bollarna in med jämna mellanrum så det slutar med en "fem etta" i nacken.
    Kan ej var roligt att vara tränare för "Jocke" nu, och för oss supportrar känns det uppgivet, hur vi skall klara oss ur detta läge är en fullständig gåta,görs inget när fönstret öppnas i sommar så är det femman nästa år,men vi är ej bättre än så här med denna truppen.

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Åhus HBK- Tollarp (1-0) 1-0s
    Det gamla vanliga och onödigt mål i nacken i 4emin.1-0 vi slarvar i försvarsspelet, och så har vi givit motståndarlaget precis den öppningen de vill ha, vi tar sedan över och i 23emin har Jimmy B en kanonnick men keepern lyckas rädda, vi är på gånga och gör för övrigt en hyfsad halvlek.
    55emin friläge för Björk men det blir ett hopslag med målvakten och så är chansen borta, i 62a är det " Addes" tur men han skjuter utanför i snäv vinkel, HBK har också ett par läge men en alldeles utmärkt" Cibbe" räddar dessa lägen,för övrigt gör Marcus S och Oskar M i förvaret och "Adde" i kedjan en bra match.
    Och vem var då dagens KALKON jo det var rättskiparen han hade ej många rätt, han varnade TIF spelare i parti och minut, medan han såg mellan fingrarna när HBK spelarna gjorde samma grejor,varningarna vann vi med 7-2, det känns som vi varit med om detta tidigare det är alltid samma visa när vi möter HBK i Åhus, tyvärr.

Rapportera

Rapportera

• 14 maj 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-Förslöv (2-1) 2-2 s.
    Målskytt: Adrian Strömberg2.
    Så skulle vi försöka läka ihop ett sargat självförtroende, men det började illa 0-1 på nick i 15e min. På en målvaktstavla i 17e min gör "Adde" 1-1 skickar iväg ett skott ur dålig vinkel keepern har såpa i händerna och bollen slinker in. 2-1målet är desto snyggare,Dahl slår ett precist inlägg och "Adde" kommer som skjuten ur en kanon och får en perfekt träff stolpe in 2-1 i 40emin. och det ser stabilt ut. Andra halvlek ser man direkt att Förslöv går för en kvittering, de tar över matchen och vi blir för defensiva, och i 71a min prickar Förslöv stolpen och i 74e min kommer kvitteringen 2-2. Vi tar en poäng men det känns som att såna här matcher måste vi vinna, vi blev helt enkelt för fega i andra halvlek, den gamla devisen att anfall är bästa försvar gäller alltid.