Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

1000 tecken kvar

Gästbok

• 15 mar 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Igår var T.Strömberg-R.Lindskog-I.Widerström-J.Paradis borta.
    Startelvan se elvan mot Glimåkra, förändringarna var att V.Dahl -J.Henningsson- F.Persson kom in istället för I.Widerström-- T.Strömberg-S.Strömberg, Simon S spelade i andra halvlek då var det också mycket bytande till juniorer.

Fjälkinge-Tollarp (1-0)2-0slut.
    Förra omg. fina spel mot Glimåkra var som bortblåst mot Fjälkinge idag, det börjar direkt i 2a min. med ett friläge för Fjälkinge de skjuter utanför, iden 25emin. 1-0 på straff 42a min friläge för hemmalaget räddning Önnervik.
    2-0 i 53e min. de sågar sig igenom och så mål igen.
    Vad hade vi att komma med? Ja är jag snäll så två någorlunda läge ett i första och ett i andra halvlek.
    Segern för Fjälkinge det tar mot att säga det men är fullt rättvis.
    Är vi fågel eller fisk det är frågan?
    En sak kan vi konstatera att vi saknar en riktig MÅLSKYTT som gör de lätta målen .
    Vi har en målvakt och han är riktigt BRA, men vad händer om han blir skadad, vågar ej tänka tanken.
    Berömmet idag går till Marcus S.stabil som vanligt och Christian Önnervik räddar oss från ett större nederlag.

Rapportera

Rapportera

• 7 mar 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Startelvan C.Önnervik-T.Stömberg-M.Svensson-A.Sterner-V.Bashotaj
    I.Widerström-R.Svensson-K.Jeppson
    A.Aijla-J.Björk -S.Strömberg
    På bänken J. Andersson-J.Henningsson- A.Sköld.
    Alla fick speltid.
    Ej närvarande J.Paradis-F.Persson-V.Dahl
    Alla gjorde ett bra arbete idag, men vi vill ändå ge lite extra kredit till K.Jeppson-J.Björk-M.Svensson-A. Sterner.

Målskytt: Marcus Svensson1.
    Ett helt annat TIF idag vi skapar ett antal chanser efter fint passningsspel och oftast är det Kim J. som serverar Jimmy B. bägge mycket bra idag, Jimmy blir frispelad av Kim I 14e min men skjuter utanför,22amin Jimmy vänder om och skjuter keepern gör en kanonräddning, 42amin ny chans för Jimmy men keepern räddar igen 0-0 i halvlek inte särskilt rättvist.
    TIF fortsätter att trycka på och på en hörna i 57e min nickar Marcus S vår försvarsgeneral in 0-1 synnerligen rättvist.Trippelchans för TIF i 67emin. en gåta att vi ej får in bollen.Artan A. slår på en rökare från 30m där ånyo keepern gör en kanonräddning. Jimmy B stjäl bollen från en försvarare i staffområdet i 87e min men än en gång är keepern i vägen.Utan storspel av Glimåkramålvakten hade segersiffrorna rakat i höjden. I dag blev man glad utav vad man såg, bra positionsspel, löpningar med och utan boll.

Rapportera

Rapportera

De som saknades mot Åsum var Christian Önnervik-Isac Widerstöm-Jon Paradis- Andreas Sterner, det byttes friskt alla skall ju få spela så här i början av säsongen, många juniorer luftades.
    Idag får vi en värdemätare var vi står när vi möter seriekonkurrenten Glimåkra.

Rapportera

Rapportera

Saknades det några spelare mot Åsum? Hur såg uppställningen ut? Kul om även de 2 största skriver ett kortare referat efter matcherna. De är ärliga i sitt tänk.

Rapportera

Rapportera

• 6 mar 2015 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Imorgon vill vi se lite annat spel från er, det ni presterade mot Åsum var ej något man jublade över,visst det var första matchen för i år, men i andra halvlek kunde Åsum köra in med häst och vagn genom vårt ihåliga försvar.