Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 2 apr 2012 OIF/ Stefan

Truppen till matchen i morgon tisdag på Orrevallen kl 18,00 avresa Fagerslätten 17,00

• 1 apr 2012 Spion

Visst var det Pär B som gjorde bägge målen, han är ju bar lite blyg och vill inte ta åt sig äran.
    OIF lyckades hålla ihop laget riktigt bra och många gick in rejält i närkamperna, och lyckas med rätt inställning få motståndarna bli stressade och slå felpass. Vi satte våra chanser också vilket är viktigt. Extra plus till backlinje med mittförsvararna som gjorde ett riktigt aggressivt jobb, och målis som fick briljera en hel del.

Rapportera

Rapportera

• 1 apr 2012 Micke "coach"

Godmorgon!

Härligt at höra att vi gör en bra laginsats och tar poäng mot seriefaviriten. Att just jobba ihop som ett lag framförallt i försvarsspelat som vi pratat om en del kommer ge resultat offensivt.

Nu fortsätter vi att tro på det spelsystem vi börjat träna på så kommer det skörda frukt såsmåningom.

Syns på tisdag!

Kom ihåg att köra styrkepasset idag.

Rapportera

Rapportera

• 31 mar 2012 OIF/ Stefan

Nästa vecka match och träning på Orrevallen tisdag.
    Matchen börlar kl 18,00 mot Tvärskog vi spelar tillsammans med Alsjöholm
    Träningen börjar kl 18,30
    Dom som spelar matchen kommer att få meddelande om detta.
    Fredag match mot Alsterbro kl 12,00 på konstgräset Åkrahäll eller Orrevallen

Rapportera

Rapportera

Tvärskog - OIF 2 - 2
    Målskyttar
    Nicke och Henke
    Seriefavoriten Tvärskog hade mest boll och skapade en del chanser men vi stod upp väldigt bra i dag vi och tog en 2 - 0 ledning som vi tappade i andra halvlek men deras kvittering kom i sista minuten.
    Det som imponerade mest på mig idag är att vi står upp som ett lag och kämpar tillsammans det är verkligen roligt att se.