Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

1000 tecken kvar

Gästbok

• 14 apr 2012 Lars Lagerbäck. /OIF

OIF-Torsås 0-4.
    Gästerna har mycket boll, och försöker spela ut på kanterna och göra inspel snett bakåt. Vilket sätter försvaret under press vilket dom med med hjälp av målis lyckas avstyra ganska bra ändå. 0-1 kommer efter en hörna på andra bollen, där vi inte får upp hela laget ut det blir friläge. Henrik på topp vinner mycket förstabollar men för väldigt lite hjälp av mittfält som inte fyller på.
    Andra halvlek får vi upp laget och lyckas skapa lite press framåt, men vi får inte fast bollen riktigt i anfallet. Spelet ser stabilt ut ända tills vi får ändra om lite i laget och flytta runt gubbarna lite. Vilket skapat totalt kaos och oreda i laget, vilket gästerna utnyttja omgående och skapar chanser. Det är tack vare målis som vi håller oss kvar i matchen. När dom lite enkelt gör 0- 2 efter 20-25 minuter rasar det rejält med massor av frilägen och målchanser.
    Riktigt bra spel av Henrik på topp och Simon i buren som håller oss kvar i matchen, bra också av Micke, Pär och dennis. Lite besviken på Pär B som åker ända från Jonseryd och får spela 90 minuter och kan levera ett par baljor så att Johan J blir lite avundssjuk. :)

• 13 apr 2012 demir

hej, jag vile medela bara att jag har slutat i oif så jag tackar för den tiden jag önskar är lycka till i framtiden.

Rapportera

Rapportera

• 12 apr 2012 OIF/ Stefan

Match söndag i Torsås kl 17,00 avresa Orrefors 15,00 Fagerslätten 15,15.

• 12 apr 2012 Ivan

Vi har med oss Målvakt till torsås matchen!!!

Henke 1

En match på Orrevallen som vi i första halvlek inte spelar särskilt bra.
    Vi hjälper inte varrandra vi går inte dit i närkamperna heller står mycket och tittar på.
    Andra halvlek spelar vi som ett lag och får också utdelning i mål.

Match: 12:00

Plats: Orrevallen (OBS! Skulle vädret bli för dåligt så blir matchen på konstgräset i Nybro, vi hör av oss i så fall.)

Jocke

15 spelare uttagna. Matchen måndag för B-laget vet vi inte just nu om det blir. Vi vet mer på fredag.

Ladda på nu inför matchen.

Rapportera

Rapportera

• 3 apr 2012 OIF/ Stefan

OIF/AIF -Tvärskog 1 - 2
    Målskytt Jacob
    Årets premiär på Orrevallen slutade med en seger för Tvärskog.
    Vi var inte med alls från början och lite oorganiserade. Första halvtimmen får vi tacka försvaret och framförallt Simon i buren för att vi var kvar i matchen. sista del av halvleken började vi spela lite bättre och skapade en del chanser. Efter en del omändringar i andra halvlek spelar vi mycket bra en halv timme, sen tappar vi av lite på slutet.