Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

Rapportera

Rapportera

• 21 apr 2012 OIF/ Stefan

OIF - Glömminge 0 - 5

Första halvlek kommer vi under med 0 - 1 efter 30 sek. detta var ingen bra början därefter släpper vi i två mål på fasta situvationer. 0 -3 i halvlek.
    Andra halvlek ändrar vi om lite och spelar bättre skapar en del chanser.
    Vi har mycket att jobba men det gäller att hänga i nu så vi kan ta en trea på lördag.

Rapportera

Rapportera

• 21 apr 2012 OIF

SÄRPNING i dubbelbemärkelse!. Ni kan inte bara slänga era överdragskläder hur som helst. Det låg massvis kvar, även matchställ måste ni hantera rätt. Jag gick runt personligen och talade om för flera av er vad som gällde.

• 15 apr 2012 OIF/ Stefan

Vecka 16 träning tisdag o torsdag Orrevallen 18,30 samling 18,00 avresa Fagerslätten 17,45
    Lördag seriepremiär mot Glömminge på Orrevallen kl 13,00.

Rapportera

Rapportera

Torsås - OIF/AIF 8 - 1
    Målskytt Dennis

En match där vi bjuder på ett par mål i första halvlek. annars spelar vi bitvis rätt bra i första halvlek.
    Andra halvlek är inget vidare från vår sida så den gömmer vi.

Plus till Ing och Dennis

Rapportera

Rapportera

• 15 apr 2012 Henkes Webb-TV

Följ Orrefors i "Nybroserien" som är en serie för alla Nybro Kommuns lag där dom tävlar mot varandra. "Fotbollspasset" i Nybro IF.s Webb-TV tar upp de aktuella matcherna som spelats under veckorna och lägger upp resultaten i denna fiktiva serie. Vem är Nybros bästa lag?

I Fotbollspasset tar vi även upp veckans match med intervjuer och höjdpunkter.

Rapportera

Rapportera

• 15 apr 2012 OIF

Match söndag i Torsås 17,00.
    Samling Orrefors 15,00. i Nybro 15,15.

Sebastian, Ing, Niklas, Joakim, Ahmed, Dennis, Teddy, Alexander, Bislim, Anton.

Rapportera

Rapportera

• 14 apr 2012 Bo Stjernkvist

Tycker vi stundtals gör en riktigt bra match och står upp bra. Det är viktigt att alla gör sitt jobb och försöker underlätta för sin medspelare genom att visa sig och ge honom alternativ. Torsås seger var rättvis även om målen känns lite sura. 0-1 målet tex. efter hörna målvakt boxar ut bollen bra och vi lyfter laget lite halvhjärtat, bollen kommer tillbaka till fri motståndare som inte blir offside för att vi inte är riktigt samspelta. Men gästerna har ju faktiskt ganska många chanser så det målet var rättvist.
    I andra halvlek spelar vi bra ända tills "SNÅL MICKE TRÄNARE" :) som tjänar 100 000 kr som tränare måste utgå för att han spelar med för dåliga skor som går sönder. ( Som för övrigt spelade riktigt stabilt och bra som mittback). Efter hans byte blev det märkligt nog rena oredan i laget, med många målchanser bakåt och frilägen. Sen hade matchen sett annorlunda ut om Henrik hade satt sitt friläge i början av matchen :/ . Fast konstigt nog så var det bara jag som tyckte det var ett friläge. Bra jobbat Henrik.