Jay Jay kommer du på lödag och är med så inte Pär rycker ifrån dig i skytteligan

Rapportera

Rapportera

• 9 sep 2012 OIF

Nickebo-OIF 7-1.
    Ett par återbud och en skadad spelare, och en utvisning efter 8min blev lite väl tufft. Stundtals spelar vi som ska göra, men rätt vad det är så bjuder vi massvis med chanser. Och samma bekymmer som vanligt framåt, när vi får chanserna och lägen så gör vi inte mål. Känns som att vi måste lägga lite fokus på vad vi gör. Målskytt Ing. Vi jobbar hela matchen igenom riktigt bra.

Rapportera

Rapportera

• 9 sep 2012 OIF/Stefan

OIF - Böda/Högby 3 - 0
    Målskyttar Micke, Kolis och Pär
    En härlig seger där vi tog tag i matchen från början och dominerade första halvlek totalt, Micke får också göra 1 - 0 på en fin nick. andra halvlek börjar sämre för oss. Vi får en man utvisad direkt och Böda skapar tryck mot oss med ett stolpskott som närmast mål men vi är hela tiden farliga i våra omställningar och mot slutet av matchen när Böda trycker på som värst får vi utdelning på vårt hårda slit i matchen och kolis och Pär får näta för oss.'
    Det var en härlig seger som vi tog. Alla kämpade mycket bra med ett exta plus till Jimme och Matchens lirare Henke.

Rapportera

Rapportera

• 8 sep 2012 Johan G

Grattis till den efterlängtade segern! Kul att "ungdomarna" visar klassen och avgör ;)