Denna vecka match tisdag i Trekanten kl 19,00 avresa Orrefors 17,30 Nybro 17,45.

Är man uttagen till Matchen mot Trekanten imon?

Rapportera

Rapportera

• 29 sep 2012 OIF

Borgholm-OIF 3-4.
    Det verkade som om bägge lagen hade samma taktik, att pressa högt upp på plan. tycker OIF började bra och skapar några rejäla målchanser. Efter 20 min tar hemma laget över och skapar tryck på oss. Dom får friläge som dom sätter och en straff vilket blir 2-0. Men vi har fyra bra minuter i slutet av halvleken och gör två mål. Straff Henrik och Niklas K gör ett mål inna halvlek. Andra halvlek är hård hemma laget gör 3-2 vi kvitterar till 3-3 genom Henrik, och lyckas göra 3-4 med en kvart kvar av Ing.
    Många jobbar bra idag, men vill ge extra plus till Henrik framme, Jim där bak och Simon i buren som håller oss kvar i matchen framför allt i första halvlek, där han gör några svettiga räddningar.

Ingen match idag, Söndag,
    Träning som vanligt tisdag och torsdag kl 18.30. Samling orrevallen kl18.00, fageslätten kl17.45.

Rapportera

Rapportera

• 22 sep 2012 OIF

Ingen match söndag.

Rapportera

Rapportera

Match lördag på Orrevallen. Samling Nybro kl13.30, Orrefors kl13.45.
    Match söndag borta mot Timmernabben. Samling Orrefors kl15.00 Nybro kl15.15.

OIF-Läckeby 4-2.
    Tycker vi gör en bra match där vi skapar många chanser. Med lite bättre avslut i första halvlek kunde det blivit några mål till. Men det är starkt försvarsspel som bygger anfallsspelet framåt. Johan, Emil, Victor, Anton W och med Anton Isgren i mål gör vi en bra försvarsinsats. Målskyttar Ing 3, Sebbe 1. Vill ge Teddy ett extra plus då han var riktigt het idag.