Tycker många jobbar bra , men vill ändå plussa lite extra för Ings inhopp. Han visar att med lite vilja och maxlöpningar och att gå in i närkamperna så skapar man lite framåt.

Rapportera

Rapportera

• 15 sep 2012 Nicke

Om någon har fått med sig en orange sko från matchen mot Böda så är den min. Saknat den sedan dess. Smsa mig isåfall! 0708782522

Rapportera

Rapportera

• 15 sep 2012 OIF/Stefan

Söndagens B-lagsmatch flyttad till ett senare tillfälle.

Rapportera

Rapportera

Tvärskog - OIF 5 - 0

Ett mycket bra hemmalag satte full fart från början och skapade tryck på oss men vi försvarar oss mycket bra.
    Dom gör 1 - 0 efter ca 30 min och får också lite turligt 2 - 0 innnan halvlek. Vi har några frilägen som vi borde gjort mål på i första halvlek, men vi kommer inte närmare än en stolpträff. Andra halvlek tappar vi lite grann och hemmalaget dominerar, men vi kämpar på och lyckas hålla nere sifrorna till sluitet då dom gör två mål.
    Tvärskog leder serien därför att dom är det bästa laget och har ett mycket bra spel och vi hoppas att dom håller undan till serieseger för det är dom värda.
    I vårt lag får alla ett bra betyg med extra plus till Simon och Ing.