BRA KÄMPAT IDAG GUBBAR! GILLAR TEMPOT OCH FARTEN HENRIK PETTERSSON BESITTER! ANNARS MYCKET BRA LIR AV SAMTLIGA!

Rapportera

• 2 mar 2013 Anders Jonsson

Träningsmatch 2 2/3

Orrefors-Möre BK 0-3 (0-0)

I ca 70 minuter var det en ganska jämn tillställning med några målchanser åt bägge håll.
    Med kvarten kvar lyckas Möre göra 0-1 då bollen styrs på en försvarare och ställer Simon i målet. Tyvärr går Orrefors in i en riktigt dålig period efter detta med resultat av både 0-2 och 0-3 lite onödigt.
    Detta är ju något som vi kommer jobba bort att vi inte ska sluta jobba med bra organisation. vad som är mycket bra är att vi gör bra matcher från början, det vore värre om det är tvärtom.
    Bäst i Orrefors idag var Anton Linus

Rapportera

Rapportera

• 28 feb 2013 OIF/Stefan

Match Lördag på konstgräset Åkrahäll kl 14,00 mot Möre BK. Samling 13,00 avresa Orrefors 12,45.
    Bosse reseledare från Orrefors tel. 30710.
    Truppen.
    Simon, Berg, Pär, Jim, Linus, Henke, Kolis, Alle, Vickan, Ing, Anton, Robin, Sebbe, Teddy, Edvin, Anders

Rapportera

Rapportera

• 25 feb 2013 Anders Jonsson

Träningsmatch 24/2

Orrefors IF-Älghult 6-0 (3-0)

Stabil insats av Orrefors i årets första träningsmatch slutade med seger 6-0.
    Dröjde ca 15 minuter innan Orrefors gjorde 1-0. Första kvarten lite virrigt där vi hade problem med positioner. Sedan blev detta bättre och bättre och där också spelet.
    3-0 efter första halvlek kändes ganska bra, till andra halvlek byttes det lite spelare så att alla 14 fick spela ordentligt.
    Vad vi gjorde riktigt bra var snabba omställningar då motståndarna inte alls hängde med, vi borde kanske gjort ytterligare något mål.
    Det vi måste jobba bort är att vi stressar bort lite för mycket enkla passningar, vi är också något stressade i vårt försvarsspel och vi måste styra varandra mycket mer.

Totalt sett en bra premiär förr Orrefors.