Torsdag 14/3 kl 19:00 Orrefors sporthall

Träningsmatch 4 9/3

Orrefors-S:t Sigfrid 2-1 (1-0)

Målskyttar: 1-0 ing ca 20 min
    2-0 Pär B ca 55 min

Vi startade lite darrigt och släppte till ett par lägen under de första minuterna. När vi väl kommit igång så släppte vi inte till mer under första halvlek. Vi spelade idag mycket diciplinerat försvarsspel där alla deltog och gjorde ett bra jobb.
    Vi hade också snabba omställningar då vi skapade fina chanser att göra mål, 1-0 kom på snabb omställning på Henke som rycker ifrån och spelar Ing som inte gör något misstag.
    Känns som vi har bra kontroll under hela matchen och vi har riktigt bra chanser att göra både 3 och 4 mål.
    2-0 kommer en bit in i andra halvlek då Henke kommer runt och serverar Pär öppet mål.
    Reduceringen kom med 5 minuter kvar då jag själv trodde jag skulle hinna bryta men tyvärr gick bollen igenom och reduceringen var ett faktum.
    Bäst idag var hela laget tillsammans men jag höjer på ögonbrynet och måste nämna Sebbe som högerback för första gången, fortsätt så!!

Rapportera

Rapportera

Träningsmatch 3 7/3

Alsjöholm-Orrefors 1-1 (1-1)

Målskytt: 1-1 Ing 25 min

Alsjöhoilm startade matchen bäst och satte press högt upp i banan, OIF slarvade mycket med att tappa boll i uppspelsfasen.
    I slutet av första halvlek började OIF ta över allt mer och skapade en del ganska bra lägen för ytterligare mål.
    I andra halvlek var det klassskillnad i spelet då OIF skapade riktigt många chanser, dock utan att få bollen i nät.
    Konditionsmässigt var vi betydligt stakare och hade vi spela 90 minuter istället för 70 så hade vi säkert fått utdelning.
    Ändå en bra match och vi jobbar vidare med vår organisation som ser allt bättre ut.