Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

1000 tecken kvar

Gästbok

• 24 mar 2013 OIF/Stefan

Orrefors - Johansfors 0 - 0
    En match där vi tog tag i spelet från början och domininerade dom första 30 min borde också gjort något mål då. Sen tappade vi av lite i slutet av halvleken och lät Johansfors komma in i matchen. Andra halvlek började som första slutade med Johansfors som förde spelet.Efter 15 min tog vi tag i spelet igen och skapade en del chanser med Ings stolpskott som närmast mål.
    På det hela taget en mycket bra match av oss. Alla skall ha godkänt idag med extra plus till Alle.

Rapportera

Rapportera

• 23 mar 2013 OIF/Glenn

"Spin of hope"
    Idag från kl.07,00 till 19,00 har vi inom OIF hållt en cykel igång på friskis och svettis i Nybro.
    Därmed har vi samlat in 1500:- till barncancerfonden.

• 22 mar 2013 OIF/Stefan

Truppen till söndagens match mot Johansfors kl 16,00. samling 14,45 avresa Orrefors 14,30
    Simon, PQ, Pär, Linus, Robin, Anton, Alle, Kollis, Vickan, Ing, Henke P, Sebbe B, Alexander S, Teddy, ev. Sebbe K.

• 17 mar 2013 OIF/Stefan

Efter en tung förlust i helgen tar vi nya tag denna vecka med träning tisdag på konstgräset kl 20,00. avresa Orrefors 19,15.Torsdag träning i sporthallen Orrefors kl 19,00. avresa Nybro 18,15.
    Fredag match mot Johansfors i Emmaboda kl 18,30.
    avresa Orrefors 17,00.

Rapportera

Rapportera

• 17 mar 2013 Ahlqvist

Missa inte Orrefors IF på TV! Ni ser intervju med Anders samt målen från er match mot Alsjöholm på följande länk:

Rapportera

Rapportera

• 16 mar 2013 Anders Jonsson

Träningsmatch 5
    Lördag 16/3

Orrefors-Alsterbro 0-7 (0-2)

I dagens match mot ett taggat Alsterbro hade inte OIF mycket att hämta. Efter 0-2 i paus rann det iväg till 0-7 innan domaren stoppade pipan i munnen för full tid.
    -En nyttig läxa för oss då ingen kom upp i nivå vad som krävs över 90 minuter.
    -Tycker ändå att Alles andra halvlek är mycket bra.
    Vi måste bli mycket tuffare och stå upp för vårt lag när det är svåra matcher, det gjorde vi inte idag.
    Alsterbro kommer säkert göra en mycket bra säsong då man förfogar över en bra trupp.
    Vi får prata igenom detta och jobba vidare för att göra nästa match bättre mot Johansfors.