Rapportera

Rapportera

• 25 apr 2010 Anders T

Div 2 Madesjö- Smedby AIS 2-2 (0-1)
    Vi gör en av våra sämsta halvlekar på hela året och vi får vara glada att det endast är 0-1 i halvlek(Smedby hade 2 ramträffar och skapade oreda i vårt försvar med bra rörlighet och possitionsbyten) . Vi spelade för omständigt , hade dåligt passningsspel samt tog inte för oss i närkamperna. Vi skapade ett par halvchanser men ingen riktigt het målchans under första halvleken.
    Vi börjar den andra halvleken bättre och har en bra period mellan minut 50 och 60 då vi både kvitterar
    (Isabelle P) samt tar ledningen (Emelie E). Men det är Smedby som sista delen av matchen trycker på och får utdelning i den 87 min inte helt orättvist om man ser till hela matchen. Anna H samt Emelie E var bäst i hemmalaget.

Rapportera

Rapportera

• 24 apr 2010 Bengan

Jag har två platser kvar till morgondagens match i division 3. Någon som är intresserad ? Hör av er till mig omgående.