Hej på er! Jag opereras den 30:e juni för ett avslitet korsband. Jag hoppas att vara tillbaka på planen tills vi går på gräs nästa år. Jag får vara hejaklack i år istället :)

Pengarna för New body måste in senast tisdag. Jag kommer ner på träningen både idag och imorgon.

Rapportera

Rapportera

• 9 maj 2010 Anders T

Div 2 Madesjö- Rödsle 4-0 (4-0)
    Vi avgjorde matchen under de första 45 min då vi gjorde 4-0. Sofia L gjorde 1-0 i den 7 min på ett skott utanför straffområdet efter en hörna. Emelie E ökade på till 2-0 i minut 15 efter ett inspel från vänsterkanten. Emmy J höll sig framme på en hörna och gjorde 3-0 i den 37 min och Anna H sköt 4-0 i den 43 min.
    Vi hade full kontroll på matchen under de första 45 min då vi spelade ett varierat anfallsspel med bra spelvändningar och bra rörlighet. Andra halvleken blev spelmässigt sämre från vår sida samtidigt som Rödsle inte gav oss samma utrymme som i den första halvleken . Vi skapar ett par möjligheter att utöka ledningen men matchen slutar 4-0. Johanna L samt Sofia L
    bra i backlinjen, på mitten gjorde Anna H en stabil insats. Anna K på högerkanten jobbade bra i djupled med bra inspel och Isabelle från sin vänsterkant öppnade upp Rödsles backlinje med bra spelvändningar.
    Anfallsparet Emelie och Emmy levererar med var sitt mål.