1000 tecken kvar

Gästbok

• 17 maj 2010 Anders T

Div 2 IFK Norrköping DFK- Madesjö 1-1 (1-1)
    Vi börjar matchen svagt och det är nära att Norrköping tar ledningen men Tova gör en reflexräddning på ett närskott i straffområdet
    Vi har lite svårt i vårt possitionsspel inledningsvis men efter hand kommer vi in i matchen. Vi tar ledningen i den 15 min genom Anna K som på ett hårt skott -inlägg överraskar Norrköpings målvakt.
    Norrköping gör 1-1 i den 26 min efter en frispark där vi inte få undan bollen utan motståndarna kan trycka in andra bollen.
    I andra halvleken är det Norrköping som börjar bäst men vi lyfter oss rejält sista 30 min då via har 2 jättelägen att ta ledningen med 2-1 men det rätta flytet samt skärpan i avsluten saknades.
    Som lag gör vi en helt okej match. Arbenita G gjorde ett bra inhopp i halvlek och var en av anledningarna att