Tänkte bara påminna om att beställningarna till New body ska vara inne imon och dom ska lämnas till mig. Ta med dem till träningen imorgon så att jag kan börja sammanställa dom:)

Rapportera

Rapportera

• 18 apr 2010 Anders T

Div 2 Eneby-Madesjö 1-4 (0-2)
    Seriepremiären slutade med en klar vinst för Madesjö på en blåsig Gity Gross Arena i Norrköping. Vi spelade med vinden i ryggen i första halvleken och tog tag i spelet från början. Emmy J gav bortalaget ledningen i minut 9 då hon tryckte in bollen efter en hörna. Vi gav inte Eneby något utrymme för att etablera något spel på vår planhalva (vinden en bidragande orsak). I minut 32 uppstår det ett missförstånd mellan Enebys mittback och målvakt varvid Emmy J påpassligt utökar bortalagets ledning till 2-0, vilket också är halvtidsresultatet. I halvlek pratar vi om att jobba för varandra, att hålla bollen på marken samt snabba omställningar. Eneby skapar ett visst tryck tack vare medvinden men vi spelar klokt och tar kamp om varje boll. I minut 61 får vi en frispark som Issa skjuter på mål och på returen gör Anna K 3-0. Eneby
    reducerar till 1-3 i den 68 min genom Frida L som slår en hörna direkt i mål. Vi skapar flera målchanser då Eneby satsar allt framåt och på en omställning samt skott utanför straffområdet gör Arbenita G 1-4 på en målvaktsretur. Sista delen av matchen bevakar vi vår ledning och vinner med 4-1. Vi gör en stabil laginsats.
    Tova i målet spelar lugnt och trots den starka motvinden i andra halvleken sätter hon i gång spelet på ett bra sätt. Backlinjen spelar enkelt i den andra halvleken utan att ta några risker. Mittfältet central tar mycket kamp och kantspelet i den andra halvleken är bra då vi ligger rätt i våra positioner. Anfallsparet Emmy och Emelie gör det mycket bra i den andra halvleken då dom håller i bollen, vilket var viktigt då vi kunde flytta upp laget samt skapa flera målchanser på snabba omställningar.
    Vill också passa på att Gratulera Bengan som i går fyllde år och fick en 4-1 vinst av tjejerna.