1000 tecken kvar

Gästbok

• 15 sep 2010 Pidda

Hörja-Farstorp 2-3
    Det var en match som tyvärr påminde väldigt mycket om Brobymatchen. Vi dominerar totalt, och spelar bitvis riktigt fin fotboll, den första halvleken men går precis som i Broby ändå till pausvilan i underläge. Vi skapar några farligheter men sett till matchbilden ska vi kunna skapa ännu mer. Dessutom släpper vi in billiga mål, båda Farstorps mål kommer till efter tveksamheter eller misstag. Jag själv är helt klart en av syndabockarna.
    2:a halvlek:
    I den andra halvleken får vi inte till riktigt samma fina spel och Farstorp skapar fler farligheter än oss i den andra halvleken. Jag tycker inte att vi kommer upp i samma nivå som i matcherna mot Bjärnum och Broby men bitvis spelar vi riktigt bra fotboll med många passningar inom laget. Snart kommer vi att få utdelning för detta och jag tror att Finja får passa sig på söndag...
    Plus går till Päre Daniels inhopp och Johans dubbelräddning på slutet. /Pidda

Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2010 Nisse

Farstorps syn på matchen:

Vinst trots dåligt spel
    Det var ett Farstorp som trots bra spel de senaste två matcherna, inte hade lyckats vinna. Denna matchen blev tvärtom. Dåligt spel, riktigt dåligt i första halvlek och även ett förvirrat försvarsspel, trots det går gästerna till halvtidsledning efter varsitt mål av bröderna Edvardsson.

I den andra akten höjs spelkvalitén något från Farstorp och man kontrollerar matchen ganska bra. När Jocke E gör 1-3 målet känns matchen punkterad, men efter kalabalik i straffområdet så reducerar Hörja med tre minuter kvar att spela. Närmare än så kom dock inte hemmalaget. Måste nämna Hörjamålvaktens dubbelfantomräddningar strax innan 2-3 målet, det är sånt som man bara ser på youtube annars.

Rapportera

Rapportera

• 8 sep 2010 Pidda

Glöm inte att svara på mitt sms angående nästa säsong. Vi vill givetvis att alla ska stanna men planerar ni något annat så behöver vi veta detta så fort som möjligt. Vi är tacksamma för svar hur ni än tänker göra.

Rapportera

Rapportera

Broby-Hörja 2-1
    Vi börjar matchen riktigt bra och spelet är på Brobys planhalva hela den första halvtimmen. Framförallt löpte vi mycket utan boll och gjorde det lätt för varandra. Dock tycker jag att vi slarvar lite i den avgörande passningen och skapar inte så väldigt mycket. Efter en halvtimme blev vi lite trötta (många hade varit sjuka i veckan) och Broby tar över, de tar ledningen lite billigt på en omställning efter att vi tappat bollen i uppspelsfasen. Det kändes något tungt att gå till pausen i underläge...
    2:a halvlek
    Den andra halvleken hinner knappt börja förrän jag missar i försvaret då jag skjuter en boll rakt i huvudet på "nisse" och bollen letar sig fram till en fristående brobyanfallare. Han gör inget misstag utan placerar in 2-0. Efter det har vi en lite loj period där vi hänger lite med huvudena. Efter 20 minuter reducerar vi på en frispark som "stoffe" slår jättefint till "rogge" som direkt stöter in 2-1. Efter detta är det Hörja för hela slanten och vi skapar flera läge där vi kunde och borde gjort minst ett mål. Dock får vi ingenting gratis och vi åker på ännu en tung förlust. Eftersom både Röke och Finja förlorade finns det fortfarande goda förutsättningar för att vi ska klara detta. På de fyra matcherna som är kvar tog vi 7 poäng i våras. Jag tror att vi tar ännu fler nu!
    Plus går idag till: Nisse, Backa-Johans defensiva spel samt till Per Axelsson.
    Vi ses i kväll då vi tar sats mot nytt kontrakt. /Pidda

Rapportera

Rapportera

• 30 aug 2010 Pidda

Hörja-Bjärnum 0-1
    En ny tung förlust. Jag tycker att vår första halvlek är fantastiskt bra, kanske det bästa vi har presterat i år. Jag tycker att vi långa stunder spelar ut Bjärnum och skulle haft ledningen i paus.
    Bjärnum är bättre än oss inledningsvis och skapar ett par farligheter särskilt släpper vi till chanser på hörnor. Vi jobbar oss in i matchen men får en olycklig skada på nisse och innan vi har kommit rätt i positionerna så kan Bjärnum ta över igen. Med kvarten kvar kommer ledningsmålet och det ser lite billigt ut där han får ta sig förbi fyra hörjaförsvarare. I slutet skapar vi två riktigt bra chanser och jag tycker att vi skulle haft med oss minst en poäng.
    Plus till:
    Kaizer, Stoffe, Axelsson och Nisse./ Pidda

Glöm nu inte att vi börjar kl sex ikväll!!!